A Heti Válasz nem írta meg. Pedig befutott hozzánk is az „információ”, hogy letartóztatták Kertész Balázst, Rogán Antal bizalmasát. És nem is akárhonnan jött a „hír”, két, egymástól független, kormányközeli, abszolút megbízhatónak tűnő forrás állította ugyanazt. Még azt is mondták, hogy látták Kertész Balázst, amint berakják a rendőrautóba. Sőt, azt is „tudták”, hogy Kertészre a TEK csapott le, és a tettenéréskor 400 millió forint készpénzt találtak nála. Ez volt az a sztori, ami épp egy héttel ezelőtt terjedt el futótűzszerűen a szerkesztőségekben, ám elsőre annyira hihetetlennek tűnt, hogy zsigerből senki se csapott le rá. Kivéve a Vasárnapi Híreket. Ők megírták, hogy Orbán Viktor kiadta a kilövési engedélyt Rogánra – hiszen Kertész Balázs letartóztatása tényleg ezt jelentette volna.

Forrás: valasz.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
A fideszes mentalitás mintapéldánya az eset. A hatalom megtartása, és a hazugságok védelmének érdekében a világ bármely tájáról importált,- bolsi, libsi, konzervatív, zsidó, arab, orosz,...stb, stb,- eszközt gondolkodás nélkül felhasználnak...Ez esetben egy liberális "találmányt", miközben ők illibsik állítólag... Hja kérem, a kisgecó nem finnyás...
Aki Én
Komolyan mondom, mikor reggel olvastam a Rogán-Kertész cikket, az volt az első gondolatom, hogy ezért dobták be múlthéten Kertész elfogását.
Mondjuk ehhez nem kellet nagy ész... :(
Persze ettől csak hitelesebb lett a Rogán-Kertész történet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.