Egy olvasó értesítette az Indexet arról, hogy egy férfi szombaton levetette magát egy tízemeletes gödöllői lakóház nyolcadik emeletéről.

A lap megkereste a gödöllői kapitányságot az ügyben, de nem kívántak nyilatkozni, később azonban az ORFK megerősítette, hogy valóban ez történt, és a férfi életét vesztette. A rendőrségi eljárás alapján kizárható az idegenkezűség.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Szerencsétlen ember nagyon ellehetett keseredve.
Legyen békés az örök nyugodalma.
nyanya001
Szerencsétlen ember nagyon ellehetett keseredve.
Legyen békés az örök nyugodalma.
Borsodi
Több kérdés is eszembe jutott.
Vajon mi volt az oka,hogy a halálba menekült?
Elveszítette a családját,házát,munka helyét?
Vagy magányosan napról napra éldegélt?
Mért nem hívta a segély vonalat?
Nyugodjon békében,félek Karácsonykor sok elkeseredett ember fogja követni.
papa.49
Itt egy másik hír miszerint csökken az öngyilkolások száma, de azért szinte naponta van ilyen eset... Mennyi van amit véletlen balesetnek állítanak be???
emerencia
@papa.49: Az előző átkosban a seregben, ha öngyilkosság történt akkor nyomozás indult. Így kiderült, ha valakik aljasul viselkedtek az illetővel szemben. (Mai nevén bossing és mobbing) Komoly büntetésre számíthattak az elkövetők. Civilben is hasonló volt a helyzet. Manapság a közvetlen környezet legtöbbször azzal intézi el az esetet, hogy biztos depressziós volt és akkor már vehetjük úgy, hogy betegségben halt meg, erről pedig csak és kizárólag önmaga tehet. Ezzel a dolog el van intézve. Gyakorta sikerembereknek számítanak azok, akik erkölcstelenül viselkednek másokkal. Szabadon akár a halálba is kergethetnek bárkit! A szerencsétlen emberek tettének úgysincs negatív következménye számukra. A közvetlen környezet és a kegyetlen, fasisztoid társadalmi beidegződésekkel működő társadalom egyaránt negligálja ezen bűntetteket. (Pl.rokkantakkal, betegekkel, idősekkel, rászorulókkal való érzéketlen bánásmód) Valaki végre ráébredhetne, hogy az embertársaink gyakorta „ösztönzésnek” titulált agyagba döngölése miatti öngyilkosságok és a rossz körülmények hatására kialakult létszámcsökkenés nem a társadalom javát, hanem az ország leépülését szolgálja!!!
Jozefina
Talán a hitele, talán a végrehajtó elől menekült, talán nem tudta a 40 ezerből eltartani a családot, talán a rezsicsökkentés miatt többet kjellett fizetnie talán-, talán- talán-???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.