Hazánk anyagi felvirágoztatója azt dörgölte az orrom alá, hogy minden átlagos családnak Pannóniában 10 millió forint megtakarítása van, amit döntő többségünkben otthon, a párnacihában, a stelázsiban – kinek melyik a szimpatikusabb – tartunk.

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Három párnát is szétszedtem, kispárnát nagypárnát sőt még a kutyaházat is kipakoltam de egy kurva fillért se találtam!!!A qurva anyátokat pöttyössegű kuszaszem és viktor szopkin!!! elloptátok???!!!
papa.49
Feldúrtam a párnacihát egy kibaszott fillér nem sok annyi sincs benne, vajon ki lopta a szartolcsy, vagy a hazugovics???
kissé felnőttem
Igaz csak az nem elkölthető abból az apropóból hogy ellopták, nem találom. Ki és mikor lopta el ??? Ugy az elejétől tán folyamatosan. Pedig lett volna nekem is 10 millám
ébresztő, megyek megkeresem ja a cihába ? mert szalmazsákunk már nincsen de volt régebben. Hová is tettem??? O az annya szemit hát itt a három felnőtt gyermekem meg három vigyorgó unokám rájuk fogyott el de tán 10 milla elég sem volt mert még mindig mi kell hogy segítsük a gyerekeinket. Sajnálkozuni a kormánynak volna mit. hogy mit ? Ahhoz regényt lehetne irni. 0,9 emelésből? a nyugdijas korra való takarékoskodást miből ? havonta visszalopták a fizetés erejéig igy vagy ugy. már nem is próbálkozunk Nincs annyi a havi Egy ami vigasztal egyszer vége lesz.
kissé felnőttem
@papa.49: rossz helyen kerested igaz én is reménytelen a 10 millánk. Üdv egészség legyen
dr. prédikátor
Három párnát is szétszedtem, kispárnát nagypárnát sőt még a kutyaházat is kipakoltam de egy kurva fillért se találtam!!!A qurva anyátokat pöttyössegű kuszaszem és viktor szopkin!!! elloptátok???!!!
eugen4402
A cihában nincs! Akkor hol a nénikéje pichájában rejtegeti azt a tíz millát...?
Egyéni számlán, mint a magánnyugdíjat? Kazahsztánban egy Kereskedőházban, vagy a Seychelle-szigeteken egy légkondis zugbank páncéltermében pálmafák árnyékában..? Mert lassan szükség lenne rá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.