"Azt csinálják, mint az ÁVH az ötvenes években! " - a véres LMP-DK-összecsapás testközelből. Schiffer András visszatért a politika frontvonalába, és kapásból akkorát ÁVH-zott, hogy a DK-féle fideszes párttagkönyvek adták a másikat. Szövegesen már beszámoltunk róla, micsoda nyilvános egymásnak esésre került sor a DK és az LMP között az alkotmánybírák megválasztása kapcsán és vonatkozásában. Az írott verzió viszont csak halvány KDNP-öninterpelláció volt ahhoz képest, ami az ATV-felvételén van.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Schiffert eddig se vehette komolyan a művelt köz, most az LMP is megkezdte a felzárkózást ideológiai guruja mellé.Van annyi pénz, amiért korpás az ő hajuk is?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A Schiffert eddig se vehette komolyan a művelt köz, most az LMP is megkezdte a felzárkózást ideológiai guruja mellé.Van annyi pénz, amiért korpás az ő hajuk is?
Béla333
@Horizont: 18.53
Meg az ostoba DK-sok is! Akiknek nincs annyi eszük, hogy mi egymás torkának eshetünk, bele is pusztulhat mindkét párt, a Fidesz meg tovább lophat vidáman!
Essenek neki az LMP-nek, én minden egyes alkalommal le fogom írni, korábbi dokumentumokkal bizonyítani fogom, hogy milyen trágya emberek vezették ezt az országot! Akik a Fidesszel összejátszva lopták szét az országot!
Ha ezt akarják a mocskos, ostoba, tolvaj DK-sok, akkor ez lesz!
Szókrakész
A dk(dákó) az ellenzék leamortizálásán tevékenykedik.
Mindenáron megakadályozni, hogy üzemképes ország lehessünk.
Sorostól mennyit kaphatnak ezért?
Béla333
@namihami: 18.59
Hát persze! A művelt köz Gyurcsányt szereti, igaz? Akinek a Fidesszel való összejátszást, a közös lopkodásokat köszönhetjük, azt hogy az összes magyar állampolgár 6.000.000,- azaz HATMILLIÓ Forintnak mondhat búcsút, ugyanis ennyi pénz folyt ki úgy az országból, hogy ennek elkerüléséért semmit sem tettek!
Ez az igazi hazaárulás!
6.000.000,-Ft/Fő MIndenki gondoljon ebbe bele!
Egy 4 fős csalás 24 miullió Forintot bukott ezeknek a trágya embereknek köszönhetően!
Börtönben a helyük szerintem!
Béla333
@Horizont: 19.03
Tényleg nagyon vicces a helyzet...
Béla333
@Béla333: Egy 4 fős CSALÁD bukott 24 millió Forintot, természetesen!
grincss
@Béla333: Béla!
Te kezdesz kifordulni önmagadból!
Vagy ez a valós "éned"!
Mert akkor nagy a baj nálad!
grincss
@namihami: Tudod, zsák a foltját!
Hazaárulók mindketten!
Béla333
@grincss: 19.08
Sz@rok rád, meg a DK-dra is!
Mocskosok vagytok! Megírtam már, ha harcot akartok, akkor az lesz!
Levetkőzhetem én is a demokráciát, ha nektek ez kell!
grincss
@Béla333: Kölcsönös, de én mulatok rajtad, míg te összeszarod magad az erőlködéstől!
Látod, ez a különbség közöttünk! :-))
Béla333
@grincss: 19.10
Tudod ki a hazaáruló?
Akiknek köszönhetően fejenként 6.000.000,-Ft pénzt szivattyúzott ki az elmúlt években a politikai elit, vagy ez ellen nem tett semmit!
Az azért nem semmi!
Egy 4 fős család esetén 24 millió Forint!
Hány devizaadós életét menthetné meg ez a pénz?
Ezt köszönhetjük az MSZP-nek, az SZDSZ-nek, a Fidesznek és bizony a DK-nak, akik tele vannak volt MSZP-seknek!
Mocskos banda! Na ezek a HAZAÁRULÓK!!!
Béla333
@grincss: 19.13
Akkor ha kölcsönösen le@juk egymást, akkor jobb lenne, ha lepattannál rólam, inkább próbált a tolvaj bandádat szebbé varázsolni!
namihami
@Béla333: Nem tudom, hogy szereti-e? De a közvélemény kutatások szerint még mindig inkább. És ebben még ez a benyalás nincs is benne. Meglátjuk, hogy növeli vagy csökkenti az LMP százalékát.
6 millió, mint összeg és KÖZÖS lopások? Te tényleg ugyan ebben az országban élsz, mint én? Nem emlékszem rá, hogy mikor kormányzott együtt a kettő. De most az LMP bejátszotta magát a válogatottba, igaz csak tartaléknak, de az már címeres mezt jelent nekik. Tudod, ezt hívják úgy, hogy külső támogatók. Zárkóznak a Jobbik mellé. Ne csak azoknak csörögjön a kassza.
Egyébiránt az LMP valószinűleg eddig csak azért nem lopott, mert nem is volt rá módja, nem volt a mézesbödön mellett. Most, ha egy keskeny helyet is, de kiszorított magának. Indulhat a banzáj.
grincss
@Béla333: Bálus!
Várom a coming out-odat!
Mikor vallod be, h melyik LMP-s babája vagy?
Béla333
@namihami: 19.20
Tudod mit, nem érdekel! Ahogy te is semmivel alá nem támasztott szemétkedést ide büfögöd?
Honnan veszed, hogy azért tett bármit is az LMP, hogy csörögjön a kassza?!
Ez olyan alattomos szemét, semmivel alá nem támasztott mocskolódás, amire csak egy DK-s vagy MSZP-s képes!
A 6.000.000,- Ft/fő-re itt az infó!:

"Offshore-nagyhatalom a magyar elit
A kommunista titkosszolgálat keze is benne lehet, hogy a magyar üzleti elit szereplői nemzetközi mércével mérve igazi offshore-lovagoknak tekinthetők. A „tutira” feltehetőleg a szovjet és a bolgár elvtársakkal együtt leltek a magyar külkeresek, bár mindezt szigorúan titkosnak minősített dossziék őrzik. Az üzlet kormányokon átívelő mértéket öltött. Egy főre vetítve 22 ezer dollárt, csaknem hatmillió forintot veszített Magyarország.
A világon jelenleg mintegy negyven olyan állam (némelyikük kis sziget csak) létezik, amely úgynevezett adóparadicsomi területként komoly kedvezményeket kínál az off¬shore cégek számára. Nagyjából a magyar államadósság két és félszerese áramlott ki ilyen cégek irányában Magyarországról a '80-as évek óta. Legalábbis ez derül ki a világ leg¬elismertebb offshore-ral foglalkozó civil szervezete, a Tax Justice Network kutatásából
Róna Péter és Palócz Éva egyaránt úgy vélekedett, hogy azért sem várható az elit radikális fellépése az offshore alkalmazásával szemben, mert éppen ők azok, akik haszonélvezői ennek az erkölcsileg vitatható, de amúgy jogszerű eszköznek. Róna Péter azt is hozzátette: nehezen tudja elképzelni, hogy radikális szigorítás történjen offshore-fronton, hiszen a Fidesz üzleti holdudvarában is nagy népszerűségnek örvend a pénzkimentési technika."
hetek.hu/belfold/201207/offshore_nagyhatalom_a_magyar_elit

Az az sz@rt szétpaszírozó véleményed, miszerint valaki azért nem lop, mert nincs rá lehetősége, a te erkölcsöd mélységét mutatja!
Béla333
@grincss: 19.28
Provokálsz bunkókám?
grincss
@Béla333: Nem, röhögök, h hörögsz! :-)
Béla333
@grincss: 19.38
Fulladj meg a röhögéstől!
Legalább a mocskos életed után szép halálod lenne!
grincss
@Béla333: Szép, teljes életem van és az is lesz! :-))
RonaGyuri
ami az ÁVH-ázást illeti, csak tudnám hogy válogatta ki a DK-t az Szdsz, MSZP, a Fidesz, a KDNP és saját elvtársai körül? =))
Jozefina
Az LMP elárulta a választóit, elárulta az ellenzéket, arcul köpte saját magát, prostituálódott. Ettől kezdve hizeltelen báőrmit is mondanak. Bedarálta őket a FIDESZ_KDNP, mint anno a Kisgazda Pártot. Majd a választásokkor jelveszik őket a fidesz listára és bent maradnak a parlamentben. Schiffer nem véletlenül távozott már korábban, ami azt a reményt sugalta, hogy talán markánsabb lesz az LMP, de csalódást okoztak. Tükör előtt nyugodtan szembe köphetik magukat.
namihami
@Béla333: Köszönöm a szépen megfogalmazott és számomra ""kedvező"" véleményedet. A stílus maga az ember.
Ehhez még annyit: az én fiatalkoromban volt egy olyan szövegű cédula, amit jelen pillanatban szeretnék a részedre átnyújtani.
Tehát: ""Napról-napra növekszik azok száma, akik kinyalhatják a s...m. Örömmel közlöm, hogy mostantól Te is tagnak mondhatod magad ezen válogatott körben.""
Mivel a gyalázkodásaidat nem óhajtom még a monitoromon se átengedni, ezért a nickneved olvasása számomra a lépjünk egyet tovább-kategóriába került. Nem az első vagy, de ezentúl erre se fecsérlem a drága időmet
Béla333
@namihami: 12.28
Megleszek a veled való párbeszéd nélkül is!
DK-sal úgysem lehet szót érteni! Azok fanatikusok!
De vajon honnan ismer benneteket Bartus ilyen jól?:

"Fanatikus hívei egy demokratikus politikusnak és pártnak nincsenek. Egy demokratikus politikusnak naponta meg kell küzdenie az elfogadásért, egy demokratikus párt létformája az állandó vita, a vélemények és a gondolatok szabad áramlása. Gyurcsány és a DK nem ilyen, hanem tekintélyelvű párt benyomását kelti. Megigazulhatnak a fanatikusok egymás közt a szektán belül, hogy aki bármilyen kétséget megfogalmaz, az „gyurcsányfóbiás”, de minimum ellenség, bomlasztó és kártékony. De az ilyen szekták nem szoktak nőni."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
sziha
@Béla333: latod, latod, ha a dk-t kicserlnek fidesz-re, es a fletot a viktoriuszra, ugyanugy megallna a helyet az iras. Azzal a kulonbseggel, hogy Fleto legalabb nem posztolgat kezcsokos kepeket a feszbukon, nem ugy, mint a draga vezir...
Béla333
@sziha: 12.58
Mindig is mondtam, hogy a DK fanatikusai ugyanolyanok mint a Fidesz hívek!
Ezért is érthetetlen, amikor a DK-s lebirkázza a Fidesz híveket, holott ők is ugyanolyanok, csak egy másik párt híveként!
Béla333
@Horizont: 16.09
Nem olyan nehéz tisztességesnek lenni. Fel lehet nőni a feladathoz más pártoknak is.
Legalább kezdjék el:
- nézzenek szembe mit tettek és mit nem?,
- a bűncselekményt elkövetőket jelentsék fel, zárják ki a pártjukból,
-Fizessék vissza az ellopott pénzeket,
-kérjenek ezek után bocsánatot tőlünk, akiket megloptak,akiknek hazudtak,
-ezek után kérjenek csak újra bizalmat.

Nem lehet az utolsóval kezdeni, ha az előzőeket nem tették meg.
Szerintem.

Ezek után lehet hurrázni!
Béla333
@Horizont: 16.23
Ugyanúgy ostorozom a Fideszes disznóságokat is. Ha visszanézed a beírásaimat, mindig MSZP/Gyurcsány és Fidesz közös lopásról, korrupcióról, ország lerablásról írok, mert így is volt!
Egyébként meg érdekes módon egyik párt sem támadja az LMP-t ilyen ocsmány, aljas szemét módon, mint a DK és annak a szimpatizánsai, így még a Fidesz sem!
Nem érdekes?
Béla333
@Horizont: 16.40
Komolyan mondom, olyan vagy mint aki most csöppent ebbe az országba?
Nem látod, hogy az LMP a Fidesz legkomolyabb ellenfele, aki állandóan az orruk alá dörgölik a disznóságaikat.
Hadházy minden héten bemutat, feljelent egy "Tocsik" nagyságú korrupciós ügyet.
Ugyan mondj már egy néhány olyat, amikor a DK tárt volna elénk Fideszes korrupciót?
Hogy van az, hogy az önkormányzatokban ülő MSZP-s és DK-s képviselők nem tudnak arról, hogy a környezetükben olyan Uniós beruházás van, amivel kapcsolatban még egy kapavágás sem történt?
Hogy az ilyen disznóságokat az LMP-nek kell kinyomozni és a szükséges lépéseket megtenni?!
Mit csinál a DK, azon kívül, hogy veri szét az ellenzéki oldalt?
Béla333
@Horizont: 16.57
Persze hogy nem az LMP a csodalámpa, de a felhatalból szerintem még mindig a leginkább vállalható alakulat!
Ha tényleg úgy csöppentél ebbe az országba, akkor biztos erre sem emlékszel:

"Schiffer András Eörsi Mátyást azért nem jelölné egy nemzetközi szervezet főtitkárának, mert a 80-as évek végén egy volt ávós kihallgatótiszt volt a munkatársa. Eörsi korábban az nyilatkozta, csak később jött tisztába üzlettársa múltjával, és nem tudott dönteni abban, mi lenne a jó reakció. A volt ávós tiszt által írt jelentések egyértelműek: ő maga is részt vett a kínvallatásokban. "
hvg.hu/itthon/20160817_Schiffer_Magyarorszagot_ne_kepviselje_olyan_szemely_aki_onkent_valasztott_tarsaul_egy_avos_gyilkost

Ugye Eörsi mégiscsak egy vezető tiszségviselője a DK-nak, akinek olyan ismerten ÁVH-s vizsgálótiszt volt a választott kollegája, aki annak idején a kihallgatásokba részt vett!
Ezen is csak úgy átsiklott a DK, nyilván ez is juthatott Schiffer eszébe az ÁVH-zásnál!
Egyébként te tudod, hogy hány III/valahányas besúgó van bármelyik pártban is?
Miért is nem tudjuk?
Béla333
@Béla333: 17.12
A felhozatalból a leginkább vállalható...
Béla333
@Horizont: 17.45
Rosszul látod a dolgot!
Nem az LMP-ről van szó, hanem hogy miért csúszik le az ország már 26 éve! Arról!
Bár én 7 évvel kevesebbet tapasztaltam, de azért ennyi is elég jó rálátást ad arra, hogy mi a fene van itt?!
Béla333
@Horizont: 18.33
Igen! Meg te is a homokba dugott fejeddel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.