Egy régóta ápolóként dolgozó és egy frissen felvett mentősofőrt vádolt meg egy fiatal betegük azzal, hogy szexre kényszerítették – írja a Blikk.

Szexuális erőszak megalapozott gyanújával vettek őrizetbe két fővárosi mentőt – robbant a hír csütörtökön. A lap most kiderítette, hogy az egyik férfi fia­tal kora ellenére hosszú évek óta dolgozott az Országos Mentőszolgálatnál ápolóként. A másik férfi sofőr volt és csak pár napja dolgozott az OMSZ-nél. A lány szerint a két férfi szexre kényszerítette őt.

A Blikk szerint a lány egy gyermekotthon lakója. Nem akarta, hogy kórházba vigyék, útközben megálltak, mert hánynia kellett. A nő állítása szerint ezután történt az erőszak, ajánlatot tettek neki a mentők, és gumikesztyűben több helyen is megtapogatták, majd a Péterfy utcai kórházba vitték. A nő ott nem jelezte, hogy bántódása esett. Később a gyermekotthonban azt mesélte, hogy megerőszakolták, így gyámja értesítette a rendőrséget.

A két férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, a bíróság viszont csak lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. A sofőr ügyvédje elmondta, hogy védence teljes mértékben ártatlannak vallja magát.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Zsanett óta tudjuk, bármi előfordulhat...
dodóka
Kiskorú nevelőotthonos lány részegen, vagy bekábítózva hever az utcán. A mentősöket leokádja, akik ezzel együtt megkívánják és szexuálisan molesztálják. Na ez számomra nem elég életszerű. Remélem a bíróság számára sem lesz az...
Gemüs52
Gyenge dolognak tartom a gyerkőc állítását. Mitől volt ilyen állapotban ? Lehet ,hogy csak segítettek neki,hogy kényelmesen feküdjön .
Borsodi
Ha nem mentősökről lenne szó,ha nem fideszes polgáresterekről,esetleg úszó edzőkről rendőrökről elhinném.Remélem kiderül ki hazudik,ha a lány dakota 90% hogy nem mond igazat.
Nessy
Ha valóban megerőszakolták, miért nem szólt azonnal, és küldték szakorvosi vizsgálatra?
Valóban egy hányó, drogos kis csaj nagyon csábító lehetett!
Lehet, hogy némi anyagi kárpótlásra számít?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.