Ömlik a brüsszeli pénz Magyarországra, de a jó világnak vége lesz 2020-ban. Hogy mi történik azután, senki nem tudja. Nézze meg, hogyan égetik el az ország felzárkóztatására kapott milliárdokat!

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A jó q**a anyukat ezeknek a mocskos,k parazita patkányoknak, hát ezért nem megyünk egyről a kettőre, alkalmatlan, megvalósítatlan beruházások sorozata, mert csak az volt a lényeg, hogy a cimbi felmarkolja a nagy zsét, az unió meg egy f*sz, hogy nem ellenőrzi a bűnöző patkányrezsim mire szórja el a lét!
papa.49
Erre a nép, és az ország fog nagyon rábaszni az nem kétséges, a tetvek elhúzzák a csíkot mi meg itt maradunk nyakig a szarban, sőt még vissza is követelheti az Unió a nem megfelelően felhasznált, vagy tetemesen túl árazott beruházásokra kifizetett euró milliárdokat!!!
Béla333
Az Uniós pénzek a dolgok egyik fele. A másik meg az, amit az országból szivattyúztak ki offshore cégeken keresztül. Minden adófizetőre 6.000.000,-Ft azaz HATMILLIÓ Forint jut:

hetek.hu/belfold/201207/offshore_nagyhatalom_a_magyar_elit
"Offshore-nagyhatalom a magyar elit
A kommunista titkosszolgálat keze is benne lehet, hogy a magyar üzleti elit szereplői nemzetközi mércével mérve igazi offshore-lovagoknak tekinthetők. A „tutira” feltehetőleg a szovjet és a bolgár elvtársakkal együtt leltek a magyar külkeresek, bár mindezt szigorúan titkosnak minősített dossziék őrzik. Az üzlet kormányokon átívelő mértéket öltött. Egy főre vetítve 22 ezer dollárt, csaknem hatmillió forintot veszített Magyarország.
A világon jelenleg mintegy negyven olyan állam (némelyikük kis sziget csak) létezik, amely úgynevezett adóparadicsomi területként komoly kedvezményeket kínál az off¬shore cégek számára. Nagyjából a magyar államadósság két és félszerese áramlott ki ilyen cégek irányában Magyarországról a '80-as évek óta. Legalábbis ez derül ki a világ leg¬elismertebb offshore-ral foglalkozó civil szervezete, a Tax Justice Network kutatásából
Róna Péter és Palócz Éva egyaránt úgy vélekedett, hogy azért sem várható az elit radikális fellépése az offshore alkalmazásával szemben, mert éppen ők azok, akik haszonélvezői ennek az erkölcsileg vitatható, de amúgy jogszerű eszköznek. Róna Péter azt is hozzátette: nehezen tudja elképzelni, hogy radikális szigorítás történjen offshore-fronton, hiszen a Fidesz üzleti holdudvarában is nagy népszerűségnek örvend a pénzkimentési technika."

Ha figyelembe vesszük dicső politikusaink teljesítményét, akkor jogosnak tűnik a haza elárulói jelző!
Már ott lehetnénk az osztrák életszínvonal közelében, de "hála" a mocskos korrupt politikusainknak mindkét oldalon, a távolság nem hogy csökkent volna, éppen ellenkezőleg: nőtt az osztrák életszínvonalhoz képest.
Nekünk - adófizetőknek!
kamazuka
,,Ömlik a brüsszeli pénz Magyarországra, de a jó világnak vége lesz 2020-ban. Hogy mi történik azután, senki nem tudja."

Én igen!

Pár éve megjósoltam ,hogy 365 nap múlva migrásáradat éri el az országot.
A honnan tudtad?-ra, ez volt a válaszom.
Nem Habony a vezetéknevem.
quadrocopter
A jó q**a anyukat ezeknek a mocskos,k parazita patkányoknak, hát ezért nem megyünk egyről a kettőre, alkalmatlan, megvalósítatlan beruházások sorozata, mert csak az volt a lényeg, hogy a cimbi felmarkolja a nagy zsét, az unió meg egy f*sz, hogy nem ellenőrzi a bűnöző patkányrezsim mire szórja el a lét!
F_Viktor
@quadrocopter: S akkor a cikk meg sem említi a rengeteg túlárazott beruházásokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.