A nemzet gázszerelője most biztos hálás a hvg.hu olvasóinak, hisz Önök őt látnák A Megfelelő Embernek az úszószövetség élén. Seszták Miklós NFM-minisztert viszont el kell keserítsük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@szaboria1: Én is szavaztam... ettől függetlenül szerintem mindenki viccnek fogta fel a név láttán! Ezt senki sem gondolhatta komolyan, hogy valóban szakmai multja miatt Mészáros esélyes lehetne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
@Tavryni őrnagy: Tegnap tényleg volt egy ilyen szavazás a HVG oldalán több név volt feltüntetve köztük volt Rogán is.
eszegfu
@szaboria1: Én is szavaztam... ettől függetlenül szerintem mindenki viccnek fogta fel a név láttán! Ezt senki sem gondolhatta komolyan, hogy valóban szakmai multja miatt Mészáros esélyes lehetne.
human
@eszegfu: És így fog a Kétfarkú kutyapárt is bejutni a parlamentbe. Abszurdisztánban az abszurd a normális.
eszegfu
@human: Most is eltaláltad a lényeget!:))
Yoda69
Szuper, na Katinka megerte megfurni Gyarfast? Most jon meszaroslorinc a nemzet gazszereloje, orban stromanja.
szaboria1
@eszegfu: Én is még nevetem is mikor a Darnyira kattintva kiadta az eredményt.
bencemacska
Én meg a roggyanttónira szavaztam!
Lelki szemeim előtt láttam, amikor egy jó, eredményes verseny után a versenyzők bedobják a mélyvízbe és lent marad!!!-:))))
nyanya001
Én leginkább a bitófán látnám szivesen !
silber13
@eszegfu: Egy fenét! Én részemről megboldogult Kocis Zoltán egyetlen utódjának tartom!.Igaz sokak szerint ugatja a karmesterséget és egyáltalán a klasszikus zenét, de ki tudjami lakozik benne!:-)))
bakegya
Utolérhetetlenül JÓL ÚSZIK A TENGERNYI PÉNZBEN!-MAGYARszem nem marad szárazon ha nem ez a zseni lesz a kiválasztott erre a kemény közmunkára is!DDD
eszegfu
@silber13: 16:39 Na jól van! Jól "muzsikál" utak épitésében, csatornázásban, ásványvizben, szállodában, polgármesterségben ez az egyszerüen "zseniális" ember... miért pont a zenében ne lenne ilyen "kiemelkedő"?!:))
mégállnekem
Lőrinc, mint sellőfiú?...az úszószövetség élén? Aki ilyen tehetséges, egy zseni, egy már-már Isten...bedobnám az óceán közepébe hátha még vízen is tud járni...
eszegfu
@mégállnekem: Nagyon jóóóóóóó!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.