Az utóbbi hónapokban Vona Gábor, a Jobbik elnökének sorozatos botrányaitól hangos a sajtó jól körülhatárolható része. Egyik nap az derül ki róla, hogy olyan meleg, mint a Halálvölgy júliusban, másnap megírják, hogy idegen hangzású nevét megtagadva álnéven politizál. Véletlen? Aligha. De ezzel még közel sincs vége a botránysorozatnak. Sőt most jön csak a feketeleves. Ha nekünk nem hisz, higgyen a saját szemének. Vonás balhé vonás balhé hátán a Habony-média címlapjain. A Mitnézőpont Intézet közjogi, közpolitikai kutatásokért felelős migrációügyi osztályának stratégiai igazgatója és vezető elemzője szerint a szerencsétlen akusztikájú ügyek tovább bizonytalanítják az elbizonytalanodott bizonytalankodókat. Ezen felül viszont fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy HAJRÁ FIDESZ!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Cefi: A "lipsi" mint szó nagyon érdekes...története nem hosszú, eredte nemrégre nyúlik vissza. A jelentése pedig eléggé homályos...maguk a használói sem igazán értik, a lényeg nem is ez. Mivel a jelentése nem tiszta ezért az egyezmény a használatában rejlik...megállapodás ugyanis a szó használói között van. A lényeg az hogy így üzennek egymásnak. Bárki aki a "libsi" szót használja...mint ahogyan verőce stb...így üzen a többi agyhalott fidesznyiknek jelezvén: "Hé seggarc...nekem sincs agyam, nézd csak...én is ugyan olyan elvakult vadbarom faszparaszt vagyok mint te". Ez az fajta kódolt üzenet szinte egyedülálló a világon. Remélem ez egy kicsit segített helyretenni a dolgokat. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@nezelodo: Ahol laktam, még a kilencvenes években, egy száz méteres körben laktam együtt Kibédivel, Antal Imivel, Csurkával. Ugyanaz volt a törzshelyünk, igen sokat beszélgettünk. Érdekes volt látni Csurka meghasonulását...
anka
@karma1: Nem kell olyan tragikusan felfogni a ha lekővéreznek'.
- egyszerű a válasz..., "annyira kővér nem lehetek mert kifért a szádon". - ennyi!
Meg tudod az idő múlásával megyünk össze...
karma1
@anka: Dragam, arra az esetre talalj valami vigasztalot, ha az ember dundus is, es mar abban a korban is van, hogy "megy ossze"... (No azert nem vagyok kover, de ez a mondas isteni volt! Koszi!)
anka
@karma1: - na igen az idő múlása! - valahol a fölöslegnek ki kell mutatkozni, ha össze mentünk.
Még fiatal voltam és mondták, hogy híztál leány..., akkor mondtam én nem, csak összementem...:)
Hellcat
@bencemacska: AZ már csak lakhely kérdése...tudod mint a szeged és szöged :D
adrenalink
@karma1: tegnap 22:17-re Nem értek Veled egyet! Egy üresfejű teheccségtelen celebről minél többet cikkeznek/beszélnek annál több esélye van arra, hogy a különböző kanálisoknál egyre szinvonaltalanabb műsorok vezetésével/abban részvételével bízzák meg, nem kevés pénzért.
A politikusokoknál azért láttunk már a nagy kedvezőtlen habverés miatt bukást. Lásd pl. fityiszéknél a nőverő polgimestert, Valdemortot, vagy a másik oldalon Simon Gábort, Gyurcsányt. Bajnaira ráégették a libázást, függetlenül attól, hogy minden pert megnyert, a helyreigazítások csak lábjegyzetben jelentek meg (ha egyáltalán megjelentek) a sajtóban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.