Az utóbbi hónapokban Vona Gábor, a Jobbik elnökének sorozatos botrányaitól hangos a sajtó jól körülhatárolható része. Egyik nap az derül ki róla, hogy olyan meleg, mint a Halálvölgy júliusban, másnap megírják, hogy idegen hangzású nevét megtagadva álnéven politizál. Véletlen? Aligha. De ezzel még közel sincs vége a botránysorozatnak. Sőt most jön csak a feketeleves. Ha nekünk nem hisz, higgyen a saját szemének. Vonás balhé vonás balhé hátán a Habony-média címlapjain. A Mitnézőpont Intézet közjogi, közpolitikai kutatásokért felelős migrációügyi osztályának stratégiai igazgatója és vezető elemzője szerint a szerencsétlen akusztikájú ügyek tovább bizonytalanítják az elbizonytalanodott bizonytalankodókat. Ezen felül viszont fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy HAJRÁ FIDESZ!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Cefi: A "lipsi" mint szó nagyon érdekes...története nem hosszú, eredte nemrégre nyúlik vissza. A jelentése pedig eléggé homályos...maguk a használói sem igazán értik, a lényeg nem is ez. Mivel a jelentése nem tiszta ezért az egyezmény a használatában rejlik...megállapodás ugyanis a szó használói között van. A lényeg az hogy így üzennek egymásnak. Bárki aki a "libsi" szót használja...mint ahogyan verőce stb...így üzen a többi agyhalott fidesznyiknek jelezvén: "Hé seggarc...nekem sincs agyam, nézd csak...én is ugyan olyan elvakult vadbarom faszparaszt vagyok mint te". Ez az fajta kódolt üzenet szinte egyedülálló a világon. Remélem ez egy kicsit segített helyretenni a dolgokat. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anka
@Horizont: Rendesen folyik a xardobálás..., a hablaty média akcióba lendült!
- csak az a baj, hogy a xarból nekünk is kijut...:(
Lepényleső
A Kisgazda Párt nem így járt véletlenül a nagy szövetséggel?
verőce21
Kétharmados többséget szerezne a Fidesz–KDNP a novemberi közvélemény-kutatások alapján az országgyűlési választáson – derült ki az Origo által készített mandátumbecslésből.

www.origo.hu/itthon/20161206-ez-lenne-a-valasztas-vegeredmenye.html
Cefi
@verőce21: Még mindíg várom a választ tőled, mi az a 'lipsi'.
verőce21
@Cefi: Leírtam már sok helyen, keresd vissza!
Cefi
@verőce21: Nem. Nem írtad le, mit jelent az hogy LIPSI. Szeretném tudni.
quadrocopter
@verőce21: Ezt neked, éjjelre:

"Száraz István bejelentette, hogy valójában az övé az Origo és a Vs.

„a New Wave Production Kft. és a New Wave Media Kft. száz százalékos tulajdonosa a Dry Production Kft.-n keresztül Száraz István.”
Ez az a két cég, amely összesen több mint 600 millió forint támogatást kapott a Matolcsy György-féle Pallas alapítványoktól, egyébként előbbi a Vs.hu kiadója, utóbbi pedig immár az Origo tulajdonosa. A közlemény azt is írja, hogy a korábbi tulajdonos, a cseh Bawaco sro. kiszállt.
Hogy ki a tulajdonos, az azért is fontos, hogy tudjuk: kihez kerültek ezek a magyar médiapiacon példátlanul túlméretezett közpénz-támogatások.
New Wave Media Kft (az Origo kiadója)"

Ugye, hogy nem bonyolult, mielkőtt még magad alá vizelnél.
anka
@Cefi: - úgy sem tudja, nem érdemes vele szóba állni. - hasonló mint a bringás.
- narancsköd lepi el az agyát! img12.dreamies.de/img/835/b/vacxhslnny5.gif
verőce21
@quadrocopter: (21:30) Ettől még kétharmaddal nyerne most is a Fidesz!

De ne mondd, hogy én is esti mese nélkül hagylak. :)
A Fény utcai piacon van boltos ismerősöm, régen ismerem, azt mondja, ilyen rossz régen volt a profit. Akkor is megmondta, mikor hasított.
Hellcat
@Cefi: A "lipsi" mint szó nagyon érdekes...története nem hosszú, eredte nemrégre nyúlik vissza. A jelentése pedig eléggé homályos...maguk a használói sem igazán értik, a lényeg nem is ez. Mivel a jelentése nem tiszta ezért az egyezmény a használatában rejlik...megállapodás ugyanis a szó használói között van. A lényeg az hogy így üzennek egymásnak. Bárki aki a "libsi" szót használja...mint ahogyan verőce stb...így üzen a többi agyhalott fidesznyiknek jelezvén: "Hé seggarc...nekem sincs agyam, nézd csak...én is ugyan olyan elvakult vadbarom faszparaszt vagyok mint te". Ez az fajta kódolt üzenet szinte egyedülálló a világon. Remélem ez egy kicsit segített helyretenni a dolgokat. :)
quadrocopter
@verőce21: A jelenlegi kéthamradban ne legyél biztos, a parlamentben sem véletlenül bukták el!
karma1
Mar lassan kezdem sajnalni vonat... Most mar csak azt magyarazza el valaki, mit akar elerni a 2/3 NELKULI fide$$, hogy minden lehetseges szovetsegest ledaral. Honnan lett akkora onbizalma, hogy azt hiszi, egyedul meg tudja nyerni a 18-as valasztast.
Vajon mire keszul a Nemzethy Elmebeteg?
verőce21
@quadrocopter: Majd meglátjuk '18-ban. Ha még élünk.
verőce21
@Hellcat: (21:38) Neked pedig már részletesen kifejtettem! Miért hamisítasz? :)
Cefi
@Hellcat: Bocsi, nem tőled kérdeztem! (Ez nem sértés volt, tudom hogy Te tudod a választ, mert művelt vagy) Csak egy suttyótól érdekelt volna, mit jelent a szó.Mi az a liperális? Mert én liberális vagyok. 88-89- ben kint voltam a "nagy" tüntetéseken. Mellettem masíroztak azok a liberálisok(?) akiket me fidesznek hívnak. Akik egyesülni akartak az Szdsz-el. Akiket együtt vertek a rendőrök, hogy utána hetekig véreset vizeltünk. A mai bringások. Sértésnek szeretnék használni azt a szót, hogy libsi. De olyan suttyó primitív orbánszarevők, mogy még a szó eredetét sem értik, csak az agymosó tanfolyamokon félreértett hangutánzást használják. Tehát én nem vagyok zsidó vallású, ezonban nem lipsi, hanem libsi vagyok. És büszke vagyok rá.
Yoda69
A negativ reklam is reklam. Ebbol vono csak jol johet ki.
bencemacska
Minél jobban b...tatják, annál szimpatikusabb lesz!
Én úgy emlékszem OV neveltje. Csurka fékezésére/helyettesítésére szánta őt!
De - úgy látszik - a tanítvány túlszárnyalta mesterét, azt pedig meg kell torolni!!!
Hellcat
@Cefi: Ha egy apró elvigyorodást eredményezett a kommentem akkor már azért nem volt hasztalan :)
karma1
@anka: Koszi a linkjeidet, mindig megnevettetsz!...:o)))
Cefi
@bencemacska: Az a csurka, aki a saját anyját kibaszta a saját lakásából, és az 500 méterrel arráb levő elfekvőbe bebaszta.Szép példakép...
Cefi
@Hellcat: Köszönöm. Tisztellek.Az igazi tiszteletet ki kell érdemelni. Nem lehet örökölni, sem megvenni. És erővel sem lehet kicsikarni.
karma1
@Cefi: @anka: Tulajdonkeppen ehhez a cikkhez is illik a beirasom: ezek a szerencsetlen magyaridosok nem tudjak Gabor Zsazsa osi alaptorvenyet? (Mindegy, hogy mit, csak beszeljen rolunk az osszes media, sajto).
Mert ha ezt ismernek, akkor nem csinalnanak ekkora mubalhet vona korul.
Sosem volt a kedvencem vona, de kezdem megsajnalni, es ahogy @bencemacskanak, mar nekem is kezd szimpi lenni...(na azert nem annyira, hogy elsoszamu kedvenc legyen!)
karma1
@anka: Hat a verseden behaltam, egyfolytaban rohogok!...Kosziiii!...:o)))))) Irjal meg, Neked erdemes (persze, nem az Erzsebet utalvany melle a kiseroszoveget, mert arra egyetlen jogyomru ember sem kepes...)
Cefi
@karma1: Az őszinteséget a legtöbb ember sértésnek fogja venni, mert fél attól, hogy szembenézzen egy csomó mindennel, amit ő csinál, vagy ami hiányzik belőle, és éppen ezért azt fogja mondani, hogy a másik egy szemét állat, aki őt megszívatta.Részemről nem vagyok sértett. Sőt köszönöm szavaidat.
Cefi
@karma1: Ankának az idei politika-irodalmi Nobel díjat!
bencemacska
@Hellcat: De ő nem libsit ír, hanem "lipsit", így kódol!!!
nezelodo
Az Orbán megmondta, amit a Trogyi és a bankárok sora, akinek a bankjában turkált Orbán, megtapasztalta, hogy a "hála nem politikai kategória". Most a Vona van soron, mert belepiszkált Orbán személyes alkotmányába. Nem tudom mi lesz vele akkor, ha az első őszinte mondat elhagyja a száját: "Te is fiam...(Rogán, Áder, Kósa, Kövér,stb. szabadjára lehet engedni a fantáziát, be fog következni)
kakaósbögre
@Cefi: tisztességes ember nem áll szóba-úgy általában-fideszessel.verőcével meg pláne.
Cefi
@kakaósbögre: Csak érdekelt volna... dehát igazi fidesszar. Nem válaszol. Igazi bringástudatú szarzsák.
karma1
@Cefi: Draga Cefi! Ha valakit, akkor sem Teged, sem Ankat nem bantanam meg a vilagert sem! (Monnyuk ezt jo ha tudod, alapallaskent). A gondolatmeneteidet egyszeruen lenyugozonek tartom, es ahogy az irasaidbol kiveszem, nem Neked kell szgyenkezned barmiert is itt, hanem annak a rengeteg maffiozonak, ODAFONT...
Remelem, felebred a magyar, meg idoben, es mindenfele verontas nelkul, de szamon tudjak kerni ezt az egesz bagazst, akik megtehetik...
Tudod, van egy kis tulsulyom, nem sok, de en nem szeretem. Ha nekem most valaki azt mondana szemtol szembe, hogy "kover vagy" (ami nem vagyok, ismetlem, de meg 8-10 kilo es igen), akkor lehet, hogy nagyon megharagszom az illetore, aki az igazat a szemembe mondja, de a kovetkezo pillanatban maris arra gondolnek, hogy lehet, hogy az illetonek igaza van? Fogyoznom kene? Es megprobalnam a helye'n kezelni a problemat. De EZEK???)
Szoval, kerlek, SOHA ne vedd bantasnak, ha valamit mondok Neked, mert nincs szandekomban jo embereket bantani.
karma1
@nezelodo: Kedves, a profeta szoljon Beloled...:o)))
karma1
@Cefi: 22.26-ra: Rajtam ne muljon, adjuk Neki, de en Teged is beneveznelek a humanitarius kategoriaba...:o))))
nezelodo
@Cefi: Ne bántsd Csurkát, már egyetemistaként "beépült" informátornak a hivatásosok közé, és a rendszer megdöntését majdnem a fejénél, Aczél et-nél kezdte, állandóan vele lógott, különösen az után, hogy kapott tőle a díja mellé egy kastélyt B.edericsen. Többfrontos harcot vívott a drámaírás mellett és beépült a megyei PB-ba is, egy pártitkár is a barátja lett, láthatták éppen eleget a triumvirátust. Már mindhárman utaztak azóta Káron ladikján, de csak az Aczél életében oly termékeny író lett hazafi, és igaz magyar. Vajon hányszor járhatta meg a damaszkuszi utat, mire ezt elérte?
Cefi
@nezelodo: Ahol laktam, még a kilencvenes években, egy száz méteres körben laktam együtt Kibédivel, Antal Imivel, Csurkával. Ugyanaz volt a törzshelyünk, igen sokat beszélgettünk. Érdekes volt látni Csurka meghasonulását...
anka
@karma1: Nem kell olyan tragikusan felfogni a ha lekővéreznek'.
- egyszerű a válasz..., "annyira kővér nem lehetek mert kifért a szádon". - ennyi!
Meg tudod az idő múlásával megyünk össze...
karma1
@anka: Dragam, arra az esetre talalj valami vigasztalot, ha az ember dundus is, es mar abban a korban is van, hogy "megy ossze"... (No azert nem vagyok kover, de ez a mondas isteni volt! Koszi!)
anka
@karma1: - na igen az idő múlása! - valahol a fölöslegnek ki kell mutatkozni, ha össze mentünk.
Még fiatal voltam és mondták, hogy híztál leány..., akkor mondtam én nem, csak összementem...:)
Hellcat
@bencemacska: AZ már csak lakhely kérdése...tudod mint a szeged és szöged :D
adrenalink
@karma1: tegnap 22:17-re Nem értek Veled egyet! Egy üresfejű teheccségtelen celebről minél többet cikkeznek/beszélnek annál több esélye van arra, hogy a különböző kanálisoknál egyre szinvonaltalanabb műsorok vezetésével/abban részvételével bízzák meg, nem kevés pénzért.
A politikusokoknál azért láttunk már a nagy kedvezőtlen habverés miatt bukást. Lásd pl. fityiszéknél a nőverő polgimestert, Valdemortot, vagy a másik oldalon Simon Gábort, Gyurcsányt. Bajnaira ráégették a libázást, függetlenül attól, hogy minden pert megnyert, a helyreigazítások csak lábjegyzetben jelentek meg (ha egyáltalán megjelentek) a sajtóban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.