Horváth József titkosszolgálati szakértő szerint az iszlám radikalizmus elhintette a félelem légkörét Európában.

Horváth József az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta, a kontinensre állandó fenyegetettséget jelent majd a következő tíz-tizenöt évben, hogy "rázúdult" egy embertömeg, amely bevándorlók egy másik, évtizedek óta itt élő csoportjával párosul.

A szakértő úgy fogalmazott, a nyugati politikai elit "asszisztál is" a kialakult félelemhez.

Szavai szerint a terroristák figyelik, hol vannak azon logisztikai bázisok, amelyek egy-egy akció végrehajtását megkönnyítik, biztosítják a menekülési útvonalakat.

Ez például olyan szimpatizánsokat jelent, akik hajlandóak segíteni – tette hozzá.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A ,,fenyegetettség érzését,, fent kell tartani, akárhány ilyen ,,szagértő,, bevonásával!!!
Köb Jani
@papa.49: jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli elit uralkodik.
krumpli
@karma1: Na majd akkor hörögjetek, előttem szólalók... Ha már ti is féltek majd utcára lépni...
Kamcsatka, Új Zéland, Ausztráliára ez nem vonatkozik !
A Barna Macik, Komodói sárkány, Boxoló erszényes nem számít..
Köb Jani
@krumpli: Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal. A faji keveredés pestise évente többezer kevert fajú gyermek megszületését eredményezi, ők “Kalergi gyermekei”. A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti álhumanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni.
krumpli
@Köb Jani: Evolució, csak az a baj hogy mesterségesen gerjesztett. Mint a klónozás.. És túl gyorsan akarják 'lezavarni', és ebből nagyon nagy baj lesz... :(
karma1
@krumpli: A komodoi sarkany kizarolag a Galapagoson el, jopar ezer kilometerre tolem, itt kenguru nincs, barna- esetleg orvos medve egy szal se, de meg csak koala se...

Felni meg az feljen, akinek van mitol, kitol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.