Másodfokon is elmarasztalta a bíróság a Médiaworks Zrt.-t, amiért a cég a dolgozók előzetes tájékoztatása nélkül döntött a Népszabadság felszámolásáról és a munkavállalók munkavégzés alóli felmentéséről - közölte a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ). A bíróság kimondta azt is, hogy jogszerűen működött üzemi tanács a Népszabadság dolgozóit foglalkoztató cégnél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegenyek, pont a hajukra kenhetik az iteletet... Mit ernek most mar vele?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Bringás: Ha a népszabihoz így állsz, akkor egy lokál-ért mi jár...vagy többi szarért? Objektív újságírás. Azt tudtad, hogy Bayer, Bencsik is népszabis volt. Bencsik még éltette is az orosz ifjakat, Vagy a köpönyegforgató, gerinctelen senkik, ha éppen jó köpenyt húznak akkor az megbocsájtható. Mindegy látom a hsz.-eidből, hogy nem vagy túlinformált, de egy érvelős típus sem..:)
Bringás
@SystemError: Van itt egy csomó trágár, személyeskedő szaralak. Mit vitatkozzak agyhalottakkal, akik a tényeket is letagadják?
Bringás
@silber13: Inkább a te fajtádra jellemző primitív!
silber13
@Bringás: Szóval látszanak a megszólalásaidon a nagy marha erőfeszítések, hogy mindenáron visszavágjál, de ahhoz eszméletlenül primkó a szókincsed és hát külön szégyen rád nézve, hogy mások írják meg a válaszaidat!:-) Egyszóval reménytelenül buta vagy!
Béla333
A Manyup pénzek ügyében is addig-addig vacakolt az alkotmánybíróság, amíg okafogyottá vált végül is az egész.
Itt is vagy 3 hónap után hoztak döntést, amikor már réges régen vége a dalnak?!?!
SystemError
@Bringás: Én csak egy szaralakot látok itt a te húgyagyadat. A hisztizés helyett érvelj, ha nincsenek érveid, akkor meg kussolj, ha nem tudsz kussolni, akkor huzzál a jó k...a... Szép napot!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.