Természetesen semmi értelme arra felszólítani önt, hogy szóljon igazat, levelem célja pusztán annyi, hogy tudomására hozzam: nemcsak elvakítottak élnek ebben az országban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,szarvivő,, nem úrnak sikerült!!!
quadrocopter
Ez a szarházi parazita disznó egy mondatnál többet nem érdemel! Oszt' jó napot!
Nessy
Van az a pénz, amiért a tisztességet, igazmondást, lelkiismeretet rekreációs szabadságra lehet küldeni évekre!
papa.49
A ,,szarvivő,, nem úrnak sikerült!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/13/nem-eloszor-mondja-ez-a-nemzeti-kaptafara-huzott-mocsari-droid/
"Nem először mondja ez a nemzeti kaptafára húzott mocsári droid, szótagoljuk szépen: mindenki, aki nem az elszabadult kormány tenyeréből zabál, és szóvá teszi, hogy az a tenyér enyves és mocskos, az olyan civil, akit senki nem választott meg. Akit senki nem választott meg és nem a megfelelő helyről zabál, az következésképpen nem formálhat véleményt! Mindenki, aki ilyen civil, az tartsa magát távol a politikától, mert az kizárólag a megválasztott politikusok dolga."
colibri
Soros Gyuri bácsi, mennyi elfuserált ember taníttatására fecsérelte feleslegesen a pénzét... inkább adta volna pl. rákkutatásra, sokkan jobban járt volna az emberiség, főleg a magyarok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.