Ezek a számok vannak a forgalmi engedélyében a környezetvédelmi besorolásnál? Hagyja otthon a kocsit, vagy a rendőr 150 ezerre bünteti hétfőn!

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az, hogy ne üljön kocsiba még csak hagyján, de hogy ne tüzeljen,
azért az némi túlzás -8 fokba.
Minden esetre kíváncsi leszek a BKV mennyire készült fel a megnövekedett utasforgalomra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Az, hogy ne üljön kocsiba még csak hagyján, de hogy ne tüzeljen,
azért az némi túlzás -8 fokba.
Minden esetre kíváncsi leszek a BKV mennyire készült fel a megnövekedett utasforgalomra.
lópicigáspár
Miért nem azt kérik rögtön, hogy ugorjak a fagyos Marosba!?
wagabund
itt a propin is megjelent egy cikk, mely szerint akár rendőri segítséggel is be lehet jutni a kazánházba, ellenőrizendő mivel fűt a versenyző..
nos a füstöt látván, nem úgy néz ki, mintha az emberek megijedtek volna.

nem baj...kollektíven köhögünk..
eugen4402
Polgártársak! Tüzet szüntesss!!!
Mostantól életbe lépett a kijárási tilalom, és a tüsszenet, ill. a tűzszünet...
Előkészül: a statáriális bíróság...
karma1
Szoval most nem megy az sms, hogy uljon at masik autoba?
A futest meg a jo edesanyja hagyja abba, de nem a honpolgar.

Azert szivesen elnezdegelnek nehany szazeves buszt a Nagykoruton, amikor donti magabol a jo kis fekete diesel-fustot...:o))))
A baratnom mondja, hogy a gaz-parapet futese a rendkivul szar kaloriaertek (Thanks God and nemethszili!) miatt minosithetetlen, es o mar bizony 3-szor is befutott a meg meglevo cserepkalyhajaba. Mivel a pincet mar reges regen megszuntettek, mert allandoan beaztak, es a lakok nem akartak ra kolteni , igy erdekes lehet, hogy a telkerol hozott kis faval futott. Vajon egy regi, belvarosi hazban ahol 50 lakas van egy hazban, hogy fogjak megallapitani, hogy kinek a lakasaban futenek? (Egyebkent ki van kotorva egy vagyonert a kemenye, elmeletileg futhetne vegyestuzelessel is)
papa.49
@karma1: A feltételek megléte nem érdekes, csak megint kijelentettek valami állati nagy baromságot, de hát ettől a balfasz bandától más nem is várható!!!
Rohadnátok meg tetves szarháziak ha nem a svájci székhelyű MET ( garancsi, videoton) keresztül kapnánk a gázt még 30 % olcsóbb lenne, és még ha nem is hígítanátok mindenféle szarral, ( ha tele lettek volna a tárolók) talán a fűtőértéke is jó lenne akkor mindenki akinek ez van azzal fűtene!!!
eugen4402
Én könnyen hülyülök, mert kora reggel kitipegtem a - 10 C fokba, kristálytiszta alpesi levegőt lélegeztem be, a pincében alapgázon dolgozott a gázkazán, és fiam japán diesel-üzemű kocsival vitt el az orvosi rendelőbe... Biztos, hogy jó nekem..?
papa.49
@eugen4402: Szerencsés vagy, és neked jó is valóban...
karma1
@eugen4402: Azert Dragam Te aztan tucc elni!...:o)))) Melegben is vagy, tomegkozlekedned se kell...:o))) Talan meg a Bozsi utalvany jovoltabol ennivalora is jut Neked???
Azer valld be, hogy megy a dozs ezerrel,. latod???...:o)))

(Jovanna, csak hulyultem, bocsika...Eleg szomoru ez, hogy odaig jutottunk, hogy meleg lakas es egy tal meleg etel 4 millio embernek csak a vagyaiban el... Vagy az egyik, vagy a masik...:o(((((( Ez olyan lehangolo...:o(( )

De Te vigyazz Magadra, nehogy eless a csuszos uton, es az influenza is keruljon el...:o)))
Meg persze MINDENKIT ezen az oldalon, ..:o))
nemkati
@eugen4402: Már az szerencse, hogy vissza is jöttél. :)
eugen4402
@papa.49: @karma1: Köszönöm kedves szavaitokat, és csak annyit még, hogy néhány laboreredmény és egy múltheti biopszia dönti el, végül is mennyire vagyok "irigylésre méltó" helyzetben... Alea iacta est, kiderül, egyest dobtam-e, vagy hatost..?
eugen4402
@nemkati: Igazad van, ámbár nem volt nagy kunszt, csak egy ismételt vérvétel volt a reggeli tornám. Ahhoz már hozzászoktam, szinte hiányzik, ha reggelenként nem szúrnak meg... :-(
sokanvagyunk
Ma nem ülök kocsiba - bár Euro6-os a motor benne -, a kutyám meg visszafogja magát, nem tüzel ezen a héten... :)
eszegfu
@eugen4402: 8:47 "Szoritok" Neked, hogy valóban irigylésre méltó helyzetben legyél! Biztos, hogy a kockával 6-ost dobsz!:))
magyarbakancs
"Ne üljön kocsiba és ne tüzeljen! Itt a szmogriadó."
Jó nem ülünk kocsiba.
Azért nem fagyunk meg.
Én fával tüzelek ha száraz 3 éves fát rakok a kazánra 80 fokos a víz ha meg friss vágást az meg csak füstölög és 50-60 fokos a víz.
Havonta takaríttatom a kéményt mer egyszer úgy jártam Omega koncert volt a házban.
Vissza jött a füst.
Sajnos a tűzifa is meg a szén is ,gáz is nagyon drága.
Szénnel meg sokan nem is tudnak tüzelni, fűteni.
nemkati
@magyarbakancs: Persze, hogy drága, minden drága, de nem ez a baj. Hanem hogy nincs hozzá elég pénzünk.
eugen4402
@eszegfu: Nehezen találok szavakat, hogy megköszönjem biztató szavaidat, hidd el, rám fér piszkosul. Most másfél órán át hívtam az ambulanciát, nem vette fel senki. Magyar eü. 2017... Ti vagytok a terapeutáim!
eszegfu
@eugen4402: Arra azért ügyeljél Drága Barátom, hogy nehogy "félrekezeljen" a mi terapeuta csoportunk!:) Lehet, hogy nem vagyunk jobbak a magyar e.ü-nél... de annál lelkesebbek!:)
eugen4402
@eszegfu: Nem félek a Ti "műhibátoktól". A fáradt, halálra hajszolt hivatásosokra sem haragszom, inkább tisztelem őket, emberfeletti munkát végeznek. (Nem minden beteg ilyen empatikus alkat, mint én, minősíthetetlen szövegekkel nehezítik a még itthon maradt orvosok, asszisztensek munkáját)...
Ha menni kell, hát menni kell. Legalább jó társaság búcsúztasson. Ti nem hibáztok... :-)))
papa.49
@eugen4402: Én erősen remélem ,,6,, ot dobtál, nem vagy te olyan, hogy csak úgy feladd, küzdjél mi meg szurkolunk neked de ha kell segítség írjál és megmozdulunk mindnyájan érted!!!
Kedves Barátom várom az eredményt légyszíves írd meg akár priviben, vagy itt!!!
eugen4402
@papa.49: Köszönöm a jó szándékod, és a biztató szavakat... Erőt nyerek a belőlük a további küzdelemhez... és ez nem vicc.
nemkati
@eugen4402: Szia Judzsin, hányast dobtál? Hátast ne dobjál! Várjuk a jó eredményeket és pofozd le azt a nyavalyát ami meg akar támadni! Szorítunk neked mind!
nyanya001
@eugen4402: Nem szeretnénk búcsúztatni ... :)
eugen4402
@nemkati: és @nyanya001: Estig nyűttem a telefont, végül oda jutottam, hogy még nincs eredmény... Majd talán holnap, azaz már ma. Én türelmes vagyok, megszoktam már, hogy nem szabad ugrálni, dühöngeni, kussolni kell. A doktor úr 5 + X évig tanulta a szakmát, én már 23 év óta vagyok dögrováson.
Ráadásul megértem őket, alig maradtak néhányan, mi (betegek) meg egyre többen vagyunk, csak csodálni tudom az akaraterejüket, és tűrőképességüket...Ha tudok valami biztosat, adok ki egy közleményt. :-)))
nyanya001
@eugen4402: Nagyon szorítunk a jó eredményért.
Bástya Béla Elvtárs
Ha egy jármű megfelelt a hatósági vizsgán, akkor a forgalmi engedélybe bevezetett határidőig korlátlanul részt vehet a közúti forgalomban!
CHEWBACCA
@wagabund: Érvényes házkutatási parancs (nyomozási bíró írja alá) nélkül nem teheti be a lábát senki magánterületre!
wpym
Nagyon jo lenne ezeket a szabalyokat maradektalanul betartani, tisztabb lenne a levego.
(Egyesek szarul jarnanak, de valamit valamiert. lol)
eugen4402
Köszönöm, lányok, fiúk. Ígérem, kemény leszek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.