A fideszes Mondok József 1998 óta a Bács-Kiskun megyei Izsák város polgármestere. 2014-ben a polgármester egyik cége, a Mondok Kft. EU-s forrásra pályázott a Darányi Ignác Terv egyik pályázatán, és nyertek is 35 millió forintot egy vadászház építésére. Mondok, izsáki polgármesterként még tagja is volt a helyi pályázati tervezést irányító Dunamellék LEADER-egyesület bírálóbizottságának. A vadászházat egy kecskeméti cég építette meg 2014 augusztusa és 2015 februárja között Izsák határában, a Gedeon-dűlőn. A vadászpanziót nem sokkal később nyilvántartásba vették az izsáki önkormányzat honlapján szálláshelyként, de a helyiek szerint Mondokék soha nem hirdették, hogy az ingatlanba vendégeket várnak, és az interneten ma sincsen nyoma az izsáki önkormányzati jegyzéken kívül sehol, hogy a vadászházban meg lehetne szállni.

A helyiek szerint ennek az az oka, hogy a polgármester egyszerűen beköltözött az EU-s támogatásból épített vadászházba – írja a 444.hu, akik maguk is lementek megnézni a vadászházat, és az az udvarban láttak egy fekete Nissan Navara terepjárót, amiről kiderült, hogy ez az az autó, amit az izsáki önkormányzat biztosít a polgármesternek. Mondok ezzel az autóval ment reggel dolgozni a városházára a vadászháztól.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
EU forrásból építtetett magának egy vadászházat na és ?
Semmi meglepődés, felháborodás, eddig is milliárdokat síboltak el
a saját hasznukra és a nép, az Istenadta nép nincs az utcán,
nem háborodik fel, hagyja a lopást, a mutyit, a gazemberséget !
staro2
Biztos ő is vadász!
Nincs itt semmi látnivaló,tessék kérem továbbmenni
nyanya001
@lópicigáspár: Az embernek kinyílik a bicska a zsebében.
De hol van ilyenkor a bringáspergetőxu meg a rosseb tudja hány néven
beregiző aljas seggnyaló fizetett bérenc ?
bakegya
MAGYARORSZÁG ERŐSÖDIK...a fideSS NARANCSKÖDBE EZ IS BELEFÉR!!!
AZ ORBÁN BARÁTSÁGA SOKAT ÉR.
human
Közben kiderült, hogy van egy sokkal nagyobb EU támogatásból épített épület máshol, ami pont a fia cégének irodája szomszédságában van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.