A 2015 elejére felépített izsáki vadászházat a helyiek szerint sosem hirdették szálláshelyként, és nem is üres az épület: a fideszes polgármester lakik benne – írja a 444.hu. A lap munkatársai egyik reggel látták a politikus terepjáróját a háznál. Mondok Józsefet többször keresték, de nem érték el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Miért, miért ?... Mert a Fideszkutyák mindent megtehetnek ebben az országban ! A többieknek meg kurva nagy kusssss !... De hát erre szavazott a nép kétszer is kétharmaddal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Bárgyú kérdés. Valahol neki is laknia kell, egy darabig próbált a hajléktalan szállón eldekkolni, de az emberek összesúgtak a háta mögött a második héten.
Meg a tartalék gatyáját is ellopták első éjjel... Mit tehetett volna? Nevére íratta a brüsszeli pénzből épített vadászházat, és beköltözött... Ilyen az élet...
nevemnick
A nevében benne van a megoldás:
,,Mondok - hogy megtehetem".
Na ugye.
Nix ugri-bugri. :D
Aki Én
,,többször keresték, de nem érték el."
Azt Mondok, vagy azt nem Mondok ,amit akarok...
Hellcat
Mert megteheti következmény nélkül...vasvillákat kéne előkapni, meg kaszákat kiegyenesíteni és elkergetni a faszba.
lusta
Egyszerűen az irigység beszél a zemberekből. Van ott egy vadászház. Azt mindenki tudja, hogy egy épület állaga akkor romlik a leginkább, ha nem használják. Ugyanakkor az sem megengedhető, hogy hajléktalanok tanyája legyen. A polgármester egyszerűen áldozatot hoz a köz érdekében, erre aljas módon támadják.
eugen4402
@nevemnick: Valahogyan változnak a régi szólásmondások. Annak semmi értelme nem volt, hogy "Egyet mondok, kettő lesz belőle". Jött a frissítés, így már stimmel: "Egyet Mondok, vadászház lesz belőle..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.