Nekünk magyaroknak lassan már reményünk sem lesz arra, hogy valahol az országban akad egy ember, akinek reális álma lenne, hogy megszüntesse ezt a lehetetlen helyzetet, ami 2010 óta kibontakozott ebben az országban, és felszólítsa a politikusokat, térjenek vissza a demokráciához. Ahhoz a demokráciához, amit ajándékba kaptunk a rendszerváltáskor, és nem vigyáztunk rá. Így eshetett meg az a gyalázat, hogy egy sima országgyűlési választást egy Orbán nevű ember átminősített fülkeforradalommá, és ezáltal felhatalmazva érezte magát, és bandáját arra, hogy klerikál fasiszta törvényeket vezessen be. Így vette át alkotmányos puccsal a hatalmat a rossz hírű NER-t életbe léptetve. A teljesség igénye nélkül: – azóta ismerjük az erőszak politikáját – bevezette a (köz)munka alapú társadalmat – paktumot kötött az egyházakkal – a hatalom kultuszát ötvözte az elit, és küldetéstudatával – militarizálta a főméltóságok környezetét (megengedve a paramilitáris szervezkedést is egyben) –...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Családi vállalkozásnak tekinti a kormányzást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
Szánalmas, ostoba, önálló gondolatoktól mentes agyatlan birkaság hat évvel (lassan hét) még mindíg előző kormányokra hárítani.
F_Viktor
@not me: Irod:
"Ha kell, szégyenszemre politikai menedék jogot kérek egy másik EU-s országban..."

En pontosan ezt tettem, aki kerdezi itt miert hagytam el az orszagot, azt valaszolom, hogy politikai okokbol, nem vagyok hajlando semmilyen adoval tamogatni a maffia-kormanyt.
Masfelol nem voltam hajlando elso osztalyos gyerekemet az allamositas utani birkakepzobe beiratni.
kisrigó
@F_Viktor: Én már előre szomorú vagyok, mert az unokáim most még 14 évesek, de egyetemre már külföldön fognak járni a terveik szerint. Amitől félek, hogy sikerüljön nekik jó középiskolát találni, mert ha nem, akkor a szülők is ( a gyerekeink) külföldre költöznek velük. Olyan a munkájuk, hogy ott is végezhető. Ők is "menekülni" fognak a "birkaképzőből. Nekünk meg marad a skyp nagyszülő szerep! Ezt nem lehet megbocsátani ennek a mocskos kormánynak!
F_Viktor
@kisrigó: Megertelek, de feleslegesen aggodsz, ma mar nincsenek tavolsagok Europan belul (inkabb azert kell nyugtalankodni, hogy ez igy is maradjon), 2-2,5 ora alatt otthon a csalad. Nalunk pl. a nagyszulok voltak itt nyaron tobb, mint 1 honapot.
De a Skype is nagy segitseg, de pl. nekem olyan telecon elofizetesem van, amelyben EU-n belul ezer percet ingyen hivhatom magyar telefonszamokat.
kisrigó
@F_Viktor: Igen, lényegesen több a lehetőség a kapcsolattartásra, mint amikor a lányom tanult külföldön. A telefon mellett volt még a levélírás, amit lassan már elfelejtünk, pedig most sok év után szívesen olvasom. Sajnos ritkábban fogom hallani, hogy "de jó téged megölelni Nagyikám!"De a lényeg az, hogy teljesüljenek az álmaik!
Nagy Mária
@Szeparepa2: Mikor, nem szeretném lekésni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.