Nekünk magyaroknak lassan már reményünk sem lesz arra, hogy valahol az országban akad egy ember, akinek reális álma lenne, hogy megszüntesse ezt a lehetetlen helyzetet, ami 2010 óta kibontakozott ebben az országban, és felszólítsa a politikusokat, térjenek vissza a demokráciához. Ahhoz a demokráciához, amit ajándékba kaptunk a rendszerváltáskor, és nem vigyáztunk rá. Így eshetett meg az a gyalázat, hogy egy sima országgyűlési választást egy Orbán nevű ember átminősített fülkeforradalommá, és ezáltal felhatalmazva érezte magát, és bandáját arra, hogy klerikál fasiszta törvényeket vezessen be. Így vette át alkotmányos puccsal a hatalmat a rossz hírű NER-t életbe léptetve. A teljesség igénye nélkül: – azóta ismerjük az erőszak politikáját – bevezette a (köz)munka alapú társadalmat – paktumot kötött az egyházakkal – a hatalom kultuszát ötvözte az elit, és küldetéstudatával – militarizálta a főméltóságok környezetét (megengedve a paramilitáris szervezkedést is egyben) –...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Családi vállalkozásnak tekinti a kormányzást.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Családi vállalkozásnak tekinti a kormányzást.
Béla333
A cikkből:
"Mára odajutottunk hogy Orbán klerikál fasiszta diktatúra rendszerét a parlamenti “demokrata” pártok legalizálják. Fenntartva a demokrácia látszatát, kollaborálva a hatalommal a nyomorult pártoknak juttatott milliókért. A HAZA? Nem számít nekik."

Pontosan ezt a kérdést vetette fel Bartus is néhány éve!

"„Orbán Viktor rendszerének részeivé váltak, lemondtak a rendszer megdöntéséről, és ehhez elveszítettek minden morális alapot. Ha bevonulnak a parlamentbe, az illegitim alaptörvényre tett esküjükkel megpecsételik mindezt, és Orbán álparlamentjében díszletként biztosítják azt a hamis látszatot, mintha Magyarországon parlamenti demokrácia lenne. A felelősségük óriási. De vállalja-e bárki mindezért a felelősséget, vagy csupán az, hogy Orbán “rossz ember”, mindenkit felment a felelősség alól?”"
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
Nagy Mária
Legkevésbé vagyok híve, hogy ne emberi szóval tisztázódjanak az embereket érintő kormányzati kérdések. De itt már olyan sok a kérdés, amire nincs emberi válasz, csak az erőből letolom a torkotokon, hogy az elmaradt 89-s forradalmat be kell pótolnunk. Meg akartuk úszni, hogy fájjon, de ez nem megy. Lineárisan folytatódott minden, ami előtte volt, s reménykedtünk minden választáskor, hogy majd jobb lesz. Nem lett, sőt!
Nem szívesen mondom ki, de kell 250 ezer ember, nem baloldal, nem jobb oldal, ember! Aki nem tudja tovább nézni, hogy gyermeke, unokája élete szemétdombra lett hajítva. Pedig sokan vagyunk, akik azért mondtak le saját jólétükről, hogy nekik jobb legyen. Nem így lett!
Szókrakész
És kinek köszönhetjük mindezt?!?!?!
Na kinek?

A baloldalnak!!!
Tetszettek volna kevesebbet lopni, hazudni és nem megágyazni a fidesznek.
Ez mind a ti saratok.
Nagy Mária
@Szókrakész: Is. De leginkább magunknak, mert mindig hittünk valakiknek.
F_Viktor
@Nagy Mária: -nal a pont, mas realis lehetoseg nincs a maffia-kormany elzavarasara.
quadrocopter
@Szókrakész: Na ne hergeld magad üresben!
- hol is van a Budai Gyula féle 1442 szoci ügy?
- naponta beesik egy.egy hordasumák, akkor mi is van a lopással, korrupcióval, egyebekkel?
- mert a horda nem hazudik? Csak ebből él, mert a primkók harapnak rá!
- az kétséktelen, hogy a szoci korményok sem a makulátlanság példaképei voltak, de nem is ekkora mocskos trógerek, mint ezek!
not me
Én annyira mérges vagyok, hogy vén faszként tanulok egy másik nyelven, és elmegyek innen a picsába. Én még 4 évet nem asszisztálok ennek a kinövésű nagy gecinek tovább.
Itt a vége!!!
Én nem vagyok úgy magyar, ahogy te - sosem voltam úgy, csalva, lopva hazudva, rabolva, ölve, mint te, te gennyes féreg, undorító szarzsák, hulladék gazember!!!
Ha kell, szégyenszemre politikai menedék jogot kérek egy másik EU-s országban, mert annyira elegem van belőletek, haza és Európa árulók!
Csontig nyalsz az oroszoknak?
MIT MŰVELSZ, TE FÉREG!!!???

Itt a vége, te köcsög hulladfék!!!
Cefi
Szánalmas, ostoba, önálló gondolatoktól mentes agyatlan birkaság hat évvel (lassan hét) még mindíg előző kormányokra hárítani.
F_Viktor
@not me: Irod:
"Ha kell, szégyenszemre politikai menedék jogot kérek egy másik EU-s országban..."

En pontosan ezt tettem, aki kerdezi itt miert hagytam el az orszagot, azt valaszolom, hogy politikai okokbol, nem vagyok hajlando semmilyen adoval tamogatni a maffia-kormanyt.
Masfelol nem voltam hajlando elso osztalyos gyerekemet az allamositas utani birkakepzobe beiratni.
kisrigó
@F_Viktor: Én már előre szomorú vagyok, mert az unokáim most még 14 évesek, de egyetemre már külföldön fognak járni a terveik szerint. Amitől félek, hogy sikerüljön nekik jó középiskolát találni, mert ha nem, akkor a szülők is ( a gyerekeink) külföldre költöznek velük. Olyan a munkájuk, hogy ott is végezhető. Ők is "menekülni" fognak a "birkaképzőből. Nekünk meg marad a skyp nagyszülő szerep! Ezt nem lehet megbocsátani ennek a mocskos kormánynak!
F_Viktor
@kisrigó: Megertelek, de feleslegesen aggodsz, ma mar nincsenek tavolsagok Europan belul (inkabb azert kell nyugtalankodni, hogy ez igy is maradjon), 2-2,5 ora alatt otthon a csalad. Nalunk pl. a nagyszulok voltak itt nyaron tobb, mint 1 honapot.
De a Skype is nagy segitseg, de pl. nekem olyan telecon elofizetesem van, amelyben EU-n belul ezer percet ingyen hivhatom magyar telefonszamokat.
kisrigó
@F_Viktor: Igen, lényegesen több a lehetőség a kapcsolattartásra, mint amikor a lányom tanult külföldön. A telefon mellett volt még a levélírás, amit lassan már elfelejtünk, pedig most sok év után szívesen olvasom. Sajnos ritkábban fogom hallani, hogy "de jó téged megölelni Nagyikám!"De a lényeg az, hogy teljesüljenek az álmaik!
Nagy Mária
@Szeparepa2: Mikor, nem szeretném lekésni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.