Ha igen, itt a lehetőség, már gyűjtik az embereket az első NOK-ba. Pénzügyi mazochisták, figyelem! A Portfolio.hu szerint megjelent az első Nemzeti Otthonteremtési Közösséget (NOK) szervező csoport az interneten. Akinek esetleg kimaradt, hogy mi ez: a NOK-ról szóló törvényt Rogán Antal minisztériuma adta be, és egy egész egyszerű, latin-amerikai mintájú lakáslottós fogyasztói csoportról van szó. Az ember befizet havonta egy csomó pénzt, kap állami támogatást, de lejön a masszív szervezői díj – a csoport tagjai által befizetett pénzre pedig lehet havonta licitálni, egyébként pedig bízni a szerencsében, hogy majd egyszer ki fognak sorsolni. (Egyébként van egy 1 százalékos belépési díj is.)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ha gumifalú lakáshoz lehet hozzájutni,már megérte.
quadrocopter
Azannyát, jó pár éve ezt még piramisjátéknak hívták és páran be is csücsültek valamelyik bv-be! Hogy megy az idő...
Ez a Trógán csak nem tud tisztességes úton pénzt keresni! Ha valaki meglátja, a nevemben is csatoljon le neki egy pirospozsgást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.