A magyar kormány nyilvánosságra hozta a dokumentumot. A fedlapon Budapest önkormányzatát, az Alstomot és Medgyessy Pétert nevezik meg érintettként.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
@Pergető: Hülyegyerek. Tételezzük fel, hogy igazad van és a liberálisok és a szocik lopkodtak előszeretettel! De akkor mi a bánatos qrva fasznak tartjuk ezt az egész Polt féle maffia ügyészséget, ha 2010-től ebből az egész szarból semmit az ég világon nem fedtek fel.
1./ vagy azért, mert ők is benne voltak a buliba
2./ vagy mert Orbán megparancsolta nekik, hogy kuss legyen
3./ vagy tényleg ennyire alkalmatlan balfasz az egész banda.

Szerinted?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Az egész nyilvánosságnak joga van tudni, hogy pártállástól függetlenül kik, mennyit, hogyan
loptak el, a szerződések körülményeit, mindent. Csak ugye az elmúlt nyolc év utáni elmúlt hét év is kevés volt, hogy Polt valamit mozdítson, a legtöbb OLAF ­ajánlást magasról leszarta (hogy mást ne mondjak, két napos hír, hogy hangfelvétel bizonyítja: Tiborcz István miniszterelnöki vő bennfentes információk birtokában jogosulatlan versenyelőnyre tett szert az Elios Zrt.­vel, amitől azóta sikeresen megszabadult), az eljárásokat néhány nevetséges kivétellel megszüntette, most meg lebegtetik a fekáliát, hogy az Alstom meg a Siemens meg a többiek. Tehát még egyszer: ahelyett, hogy azon lennének, hogy mielőbb kiderüljön, ki a f*sz nyúlta le azokat a milliárdokat, a szokásos, néphülyítő féligazságokkal manipulálnak. Tarlósnak a tyúkszemére léptek, hogy eszébe ne jusson nyilvánosságra hozni, mert szétperlik a seggét, de sebaj, mert a nemzet Máriája férfiasan magára vállalta a harcot. Hogy kibontja az igazság egy részét. A Fideszre nézve kínos részét meg elhallgatja, hátha kihúzzák a soron következő szabad választásokig, utána meg már tök mindegy. Ennyire kreténnek nézni az embereket, valami egészen elképesztő. Én Schmidt Mária helyében is szarul érezném magam. Bár szerencsére ő eddig sem zavartatta magát semmiért. Akkor sem,
amikor az ingyenes halszagú sláger 50 milliójával nem számolt el, akkor sem, amikor a szemünk láttára hamisított történelmet. Majd pont most fog magába szállni. Hányinger és tömény undor ez az egész."
not me
Ne sugallj, geci!

Nyomozzá megint, baszd meg!
Q sokat nyomoztál eddig és nem jutottál semmire, te béna pöcs, magyar kurmány!

Vágod, hogy hol basztad el?
Pergető
Kiderül ismételten, hogy a nagy pofával tolvajozók saját kedvencei a valódi tolvajok!
Ez aztán a hír! Tudjuk, hogy a liberálisok és a szocik lopkodtak előszeretettel!
not me
És most újra beleszaladsz ugyanabba a pofonba...

Tényleg sajnállak téged te zsidó cigány posztkommunista újnáci magyar (tanulatlan vagy tanult paraszt) elvtelen geci.
dodóka
@Pergető: Hülyegyerek. Tételezzük fel, hogy igazad van és a liberálisok és a szocik lopkodtak előszeretettel! De akkor mi a bánatos qrva fasznak tartjuk ezt az egész Polt féle maffia ügyészséget, ha 2010-től ebből az egész szarból semmit az ég világon nem fedtek fel.
1./ vagy azért, mert ők is benne voltak a buliba
2./ vagy mert Orbán megparancsolta nekik, hogy kuss legyen
3./ vagy tényleg ennyire alkalmatlan balfasz az egész banda.

Szerinted?
dodóka
Ha meg a Meggyesy is rántott 180 millát, akkor mi a faszért nem tartóztatják le ? Hagyót már 15 milláért , Simont meg pár tízmillióért azonnal bilincsbe verve vitték el. ( igaz rábizonyítani semmit sem tudtak egyikre sem ezek a szarjankók ) Mészáros Lölő , Garancsi, Tiborcz , Matolcsygeci meg hót nyugodtan flangál most is úri körökben és lopnak tovább milliárdokat háborítatlanul.
Pergető
@dodóka: "Hülyegyerek. "
A szoclibek és a megvezetett buta parasztok tolvajozzák a kormányt, csak épp egyetlen állításukat sem tudják bizonyítani! Na többek között ezért is hülyék!
Cicamama55
@Pergető: Kapják meg a büntetésüket a tolvajok! Örülök, hogy ezek a csalások kiderültek, de erősen remélem, a közelmúlt és a jelen hirtelen meggazdagodott urai és parasztja is igazságszolgáltatás előtt fog elszámolni tetteivel!
dodóka
@Pergető: Kívánom neked gyógyuljál meg mielöbb. nehogy maradandó legyen a károsodásod , mint az apró barna bálványodnak, akit Grazba kezeltek . Hülyegyerek.
Pergető
@dodóka: Na még egy ökör, paraszt libsi, akit levegőnek fogok nézni!
silber13
@Pergető: Dejszen nem ebegett semmi bántót! Mégis, mit képzelsz te suttyó magadról? Mindenkibe belerúghatsz,megtaposhatod Sunyi-Szunyi István??:-))
Nos, ez úton hívnám fel esmég a szerkesztőség figyelmét, minősíthetetlen, alpári megnyilvánulásaidra!!
dodóka
@Pergető: Remélem minél elöbb levegőnek nézel hülyegyerek...
Pergető
@silber13: :-)))))))))) Ideges vagy pubi cica? :-))))))))))))))))))
Pergető
@dodóka: Beidegesedtél? :-)))))))))))))))
Hanyagolj már kértelek! Én sem szólok hozzád, mert emberekkel akarok beszélgetni, nem ilyen alakokkal!
silber13
@Pergető: enét vagyok ideges,hanem rajtad röhögök a többiekkel egyetemben Sunyi-Szunyi, te hős tankos és munkásőr!:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.