Nagyon elfajult egy ügyintézés a megyei kormányhivatal épületében csütörtökön délután. A dehir.hu információi szerint a hivatal egyik dolgozóját érte támadás. A támadó – egy 51 éves nő – előzetes szóváltás nélkül többször megütötte a hivatal munkatársát. A sértett kiszaladt az irodából és kollégáitól kért segítséget, akik a támadót a helyszínen visszatartották és értesítették a rendőrséget. A hivatal munkatársát mentősök vitték a klinikára, ahol az orvosok megvizsgálták. Nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A kiérkező rendőrök a helyi lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A Debreceni Rendőrkapitányság az 51 éves Sz.-né V. Katalinnal szemben – szabadlábon hagyása mellett – hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tudom, a bunyó nem megoldás. De illene az előzményeket is tudni,, mert én is jártam már olyan hivatalos helyen, ahol a kartársnő úgy beszélt az ügyfelekkel, mintha a se..éből húzta volna ki őket. Ott is voltunk néhányan, akik (szivünk szerint) leküldtünk volna neki néhányat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@namihami: Így van! Az éremnek két oldala van, mert nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor a folyosón gyűlik a sor - ülőhely már nincs - de bentről kihallatszik a kávéscsészék gyengéd harmóniája!
Miért nem mennek be korábban kávézni?
Pergető
Az éremnek akár hány oldala is van, nem verjük meg az ügyintézőt!
volvós
Egy igazi " ügyintézöt " nem ütünk meg !!

Csak " RÙGJUK "...van aki megérdemli, van aki
elkerüli az inzultust ! Egy troll feladata megvédeni !
lópicigáspár
A tállai megmondta, hogy ügyfélbarát ügyintézés van! Ők így barátkoztak!
Pergető
A hülyék az ügyintézők bántalmazását elfogadhatónak tartják, épp ezért hülyék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.