Mondok József körül azóta felpörgött az érdeklődés. Mondok pedig nemcsak a Bács-Kiskun megyei település polgármestere, hanem a Magyar Lovasszövetség fogathajtó szakbizottságának elnöke is, már 12 éve. Ez a testület csütörtökön tartott tisztújítást a Kecskeméthez közeli Biczó Csárdában, ahol Mondok saját magával versenyzett az újrázásért. A rendezvényre a hvg.hu és a jobbikos N1TV riporterei is elmentek, hogy a panzióügyről kérdezzék Mondokot. Ekkor jött az első váratlan fordulat: szavazásra bocsátották, hogy az eredetileg nyilvánosnak hirdetett ülés mégiscsak legyen zárt, vagyis küldjék ki a tudósítókat. Ehhez a jelenlévők kétharmadának szavazata kellett. A tudósítók így kívül, a főbejáratnál vártak, hogy a rendezvény végén kérdezzék Mondokot. Ami nem sikerült, mert jött a második fordulat. Saját elnökké választásának végén Mondok József a konyhán keresztül, a hátsó kijáraton távozott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
fedor.blog.hu/2014/04/07/a_stockholm-szindromas_orszag
A Stockholm-szindrómás ország.
Magyarország népe vasárnap reggel még Közép-Európában ébredt fel, de este már Kelet-Európában aludt el. 24 évvel a rendszerváltás után visszajutottunk megint majdnem ugyanoda, egyetlen nagy különbséggel: ehhez most nem kellett megszálló külső erő, ezt most magunknak intéztük el. És ez igazi tragédia.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Orbán is már 10 éve nem mer vitákra elmenni, de azért megválasztja a jónép.
lampa laz
És még ezek a görények rugóznak a 4-es metrón. Most "Mondok" olyat, ha igaz akkor viseljék annak minden következményét, de akkor ezeket a szemeteket se hagyják büntetlenül.
karma1
@RonaGyuri: vagy ujsagiro...:o)))) (aki kivancsi)...
karma1
Csak gratulalhatok neki, mert tudja fokozni meg igy is a goreny fide$$-es hozzaallast: ha meg tudja csinalni ezt a mediaval, a valasztoival, meg a kollegaival, AKKOR CSAK CSINALJA! (legalabb novekszik ellene a vadirat ezzel is...:o((((
human
@karma1: Szokták mondani, hogy minek feljelentést tenni, mert Polt úgyis elkaszálja. Minek tüntetni menni, úgysem lesz foganattya. De igenis fel kell jelenteni és tüntetni kell, hogy majd ha az unokáink, dédunokáink erről a korról olvasnak akkor lássák, hogy volt ellenállás és nem mindenki értett egyet a rendszerrel. De ha ezek sincsenek, akkor mit fognak gondolni erről az országról az utódok?
human
@Horizont: Több tízmilliós házban élhet ami egy fillérébe nem került. A haverokat sem a saját pénzén vendégeli meg ott. Szerinted elégedetlen magával?
karma1
@human: Van egy olyan erzesem, hogy a gyermekeinknek csak azt fogjuk tudni elmondani, hogy volt egy Varadi Andras, egy Horvath Andras, egy Juhasz Peter, a Barandyak, eegy torekeny apolono, aki egyededul mert kiallni az igazert, es semmi tobbet...
Jo is lesz, ha mielobb elfeledteti ez a rendszer marcius 15-et, oktober 6-at, oktober 23-at, mert ha ezekkel az esemenyekkel megprobalnak parhuzamba allitani a jelenlegi torteneseket, akkor a mostani szulok nagy-nagy bajban lesznek (vannak) mar most is...
Igen, igazad van, formailag valoban be kell adni ezeket a feljelenteseket, hogy nyoma legyen a szamonkeresnek, es foleg annak, hogy MIT probalt meg az ellenzek szamonkerni ezen a bunszovetkezeten.
DE: most 2 lehetosege maradt az egyedul kuzdoknek (Gondolok itt a fentebb felsoroltakra, es meg nehany fanatikus ellenzekire): vagy beallnak hasonlo modszerrel le-karaktergyilkolni orbant vagy beadjak a feljelentesuk elso peldanyat a hagai birosagra, ES tudomasulvetelre egy peldanyt poltnak a hivatalaba is. Amig birkaknak nezi a kormany ezeket a rendszerbiralokat, addig itt semmi sem fog valtozni, csak jot rohognek a markukba, es kesz, berakjak a fiok melyere az ugyet.
Ha viszont azt latjak, hogy MINDEN ketes ugyukkel - hatekony bizonyitekokkal a kezukben - mar egyenesen Hagaba mennek, akkor azert csak-csak befosna a vezetes.
Csalodtam simicskaban is - matol mar az o neve is kisbetus lesz nalam - , mert az utobbi 2 evben nem csinalt semmit, hanem hagyta magat bedaralni orban altal, szo nelkul.
Vannak kivalo nemzetkozi jogaszaink is, akik ismerik az unios szabalyokat is, es azt is, hogy milyen ugyben fordulhatnak a nemzetkozi fuggetlen birosag ele magyar ugyekkel.
human
@karma1: Az utolsó mikor tüntetésre mentem Budapestre a Horváth András melletti tüntetés volt. Ezren vagy két ezren lehettünk. Holott arányában a 2 milliós Budapesten a legtöbb az ellenzéki. Tehát még azok is otthon maradtak akik soha nem szavaznának a fideszre. Én ezt egyszerűen nem értem. Belehaltak volna, ha az életükből 3 órát (én az egész napom) rászánnak egy tüntetésre?
lampa laz
Ma van rühellke névnapja, mit VETTÜNK neki, tudja valaki? Kastélyt, luxus hotelt, welness szállodát, szigetet, tengeralatt járót, űrhajót vagy mi a fxt?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/25/ahol-husz-eve-ugyanezeket-a-dobrogiket-valasztjak-ujra-meg-ujra/
A helyi Döbrögi, Mondok József , Mészáros Lölö demo változata.
Belegondolni is fájdalmas, hány ilyen panzió, vadászház, közösségi ház, isten haragja épült az elmúlt években, ahova soha egyetlen (fizető)vendég nem tette be a lábát, amit soha egyetlen percig nem használtak rendeltetésszerűen, viszont helyi kiskirályok magáncéljait szolgálják. Ha valaki azt hiszi, ez egy elszigetelt eset, azt hiszem, mélységesen téved. Ez a szabály. A szabály követésébe meg már az sem fér bele, hogy a törvényesség látszatát fenntartsák. Hogy legalább ne költözzön bele, ha már úgyis rátette a kezét. Valami egészen szürreális kép ez is a korrupció nevű betegségben szenvedő, erkölcstelen vezetők, politikusok mindennapi ténykedéseiről, de legalább annyira az őket hatalmon tartó
tömegek zsibbadt közönyéről. És nem az a tragédia, hogy a Polt Péter elsikálóművész által
irányított független magyar ügyészség ingerküszöbéig sem jutnak el ezek az ügyek, hanem az, hogy egy Stockholm­ szindrómás – az öntudatos, felelős polgári létezéstől fényévekre vegetáló ország – évtizedeken át szavaz bizalmat ugyanazoknak a Döbrögiknek.
human
@lampa laz: Remélem fogamzásgátlót!
lampa laz
@human: asszem a zorbán anyjának kellett volna bekapni, akkor most nem lenne gondunk ezzel a patkánnyal.
human
@Eladott Ország: Én úgy hallottam, hogy turista házak is épültek EU forrásokból. Garancsi a magyar természetjáró szövetség elnöke. Ennek a gondolatától hányni tudnék, mert tagja vagyok én is.
Közben meg is találtam:
atlatszo.hu/2015/05/12/dol-a-kozpenz-garancsi-termeszetjaroihoz-tobb-mint-egymillio-forint-jut-a-kekkor-minden-kilometerere/
Eladott Ország
fedor.blog.hu/2014/04/07/a_stockholm-szindromas_orszag
A Stockholm-szindrómás ország.
Magyarország népe vasárnap reggel még Közép-Európában ébredt fel, de este már Kelet-Európában aludt el. 24 évvel a rendszerváltás után visszajutottunk megint majdnem ugyanoda, egyetlen nagy különbséggel: ehhez most nem kellett megszálló külső erő, ezt most magunknak intéztük el. És ez igazi tragédia.
Eladott Ország
@human: Valamit azért löknek a pórnépnek. De Garancsiék aranyáron építenek, mivel az építőipar továbbra is a pártok kifizető helyei. "több mint egymillió forint jut a kékkör minden kilométerére". Azért van lánctartozás, azért van lerohasztva a honi építőipar. Szarér-hugyér meg a szakmunkás nem fog dolgozni, hogy egyesek munka nélkül gennyesre keressék magukat.
human
@Eladott Ország: Nehogy azt hidd, hogy a pórnépnek építették ezeket. Van amelyik kulcsos házért 7000 ft/éj a díj és biztos van olyan is amit szintén nem használhat a köznép, pedig nekik építették.
Eladott Ország
A "löknek a pórnépnek" is én arra utaltam, hogy bakancsos turistaházakat is építettek, Garancsiék, az egy másik kérdés,hogy a pórnépnek az megfizethetetlen De a lényeg, azon van, hogy többszörösen túlszámlázva kiviteleznek, hogy abból a fidesznek visszacsorgassanak, és további megrendelés kapjanak . Van egy olyan kedves fotó, amikor a plebejus Orbán Garancsival együtt állnak egy bakancsos turista ház átadásánál.
Ekkor jeleni ki Orbán, hogy ők kötélbarátok. Azóta Garancsi lett Orbán az n.-ik strómanja a közpénzek lenyúlásában.
Eladott Ország
@human: A "löknek a pórnépnek" is én arra utaltam, hogy bakancsos turistaházakat is építettek, Garancsiék, az egy másik kérdés,hogy a pórnépnek az megfizethetetlen De a lényeg, azon van, hogy többszörösen túlszámlázva kiviteleznek, hogy abból a fidesznek visszacsorgassanak, és további megrendelés kapjanak . Van egy olyan kedves fotó, amikor a plebejus Orbán Garancsival együtt állnak egy bakancsos turista ház átadásánál.
Ekkor jeleni ki Orbán, hogy ők kötélbarátok. Azóta Garancsi lett Orbán az n.-ik strómanja a közpénzek lenyúlásában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.