A fideszes Mondok József, Izsák polgármestere egyik cégén keresztül 35 millió forintot nyert egy vadászház építésére. A helyiek szerint Mondokék soha nem hirdették, hogy az ingatlanba vendégeket várnak, mert a polgármester egyszerűen beköltözött az EU-s támogatásból épített vadászházba.

Csepreghy Nándor államtitkár az Index kérdésére elmondta, soron kívüli, teljeskörű vizsgálatot indít a sajtóhírek alapján a Miniszterelnökség az izsáki vadászház ügyében.

Csepreghy a hírekből azt szűrte le, hogy a fenntartási időszakban

nem rendeltetésszerűen, vagyis nem szálláshelyként használták a házat.

A Magyar Államkincstár által végzendő vizsgálat feladata lesz, hogy ezt helyszíni szemlékkel és a dokumentumok bekérésével kiderítse.

Ha bebizonyosodik, hogy Mondok József, az izsáki polgármester szabályt sértett, kamatokkal együtt kell visszafizetnie a pénzt, mondta Csepreghy. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Aztán majd jól nem találnak semmit...as usual.
Hellcat
Aztán majd jól nem találnak semmit...as usual.
kerekkocka
@Hellcat: Oly annyira, hogy még kész sincs a kacsalábon forgó libaól!
Dr plágium
Csak úgy kérdezem vajon bebizonyosodik?
lampa laz
Na "mondok" én Nektek olyat, amit mindenki tud, az öszes polgármester főleg ha fideszes, pont ilyen mocskos, szemét féreg, mint ez. Amúgy a gazdaállat példáját követik, ha annak jár 1 egész vár, akkor nekik miért ne járna 1 vadászkastély, vagy más.
Cicamama55
Az egyik főmágus, V.ker volt polgármestere nem adott tanácsot neki, hogyan kell "elvarázsolt kastélyt" csinálni belőle?!
quadrocopter
Fú, tudod mi lesz?

Most: velakasztjuk, felnégyeljük, keresztre feszítjük, lefoglaljuk, zár alá vetetjuük, elvesszük...
A végén: - kedves magyarok, a polgármester úr semmi szabálytalant nem követett el, rossz indulatú, politikai lejáratás áldozata lett, mert a bal, ballibsi-Soros-Gyurcsány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok