Erdő Péter és Szabó István, a katolikus és a református egyház hazai vezetője kérte a kormánytól, hogy az egyházi kórházakban ne végezzenek abortuszt – értesült az atv.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
És a kérés második felében ugyanazzal az öntudattal utasítottak vissza minden, az államtól a részükre utalandó pénzt is. Nehogy már meg kelljen azért a pár fillérért alázkodniuk a világi hatalom előtt.
Nessy
Imádom, amikor vén hapsik szónokolnak az abortusz ellen! Hát még ha egyházi vezetők!
Szeretném azért felhívni nagybecsű figyelmüket, hogy az abortuszt kiváltó okhoz ketten kellenek, melyből az egyik résztvevő hímnemű!
Azért egyszer minden hapsival kipróbáltatnám az abortusszal járó testi és lelki fájdalmat, a közreműködök általi megaláztatást!
namihami
@Nessy: Ott vagy tévedésben, hogy ez a katolikus egyházak vezetőit és alkalmazottaikat nem érinti. Ugyanis a fiatal fiúcskák, akikkel az egyházak szolgái öröm iránti igényüket szokták kielégíteni, azok nem lesznek terhesek. legfeljebb lelki sérültek. Azt pedig nem kell a szülészet-nőgyógyászaton kezeltetni. Akik pedig mégis terhesek lennének, azokat vagy férjhez adják valamelyik hívőhöz vagy kinevezik valaki által megejtett házvezetőnőjüknek.
Kutyuska
Lehet, hogy Mészáros Lőrincnek készítik elő a terepet. Annyira tehetséges, hogy nőgyógyászati műtéteket is csukott szemmel elvégez.
namihami
@Kutyuska: Kinn a nyílt utcán, max. a vő cége által készített LED-világítás mellett.
quadrocopter
Helyes! Majd a papok felnevelik és iskoláztatják is a megszületetteket, a nők önrendelkezési szabad döntési joga meg a bibliában sincs benne!
A milliárdokat már megkapta mindkét egyház a "programjához"!
Kutyuska
@namihami: Esetleg a felcsúti kisvasút egyik szerelvényében.
kiscsillag66
Miért avatkozik be az egyház mindenbe??? Nem ők viselik a következményeket. Nem látom sehol a tiltakozó orvosokat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.