A rendőrség gyanúsítottként kihallgatta, majd őrizetbe vette azt a 47 éves román állampolgárságú kamionsofőrt, aki hétfő reggel halálos balesetet okozott az M5-ös autópályán – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n késő este.

Őrizetbe vették az M5-ös autópályán halálos balesetet okozó kamionsofőrt

Hétfő reggel két személyautó és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A rendőrség délután közölte, hogy egy rendőrnő a halálos baleset áldozata, illetve a két sérült egyike is rendőr.

A rendőrség esti közleménye szerint közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályán egy 47 éves román állampolgár ellen.

A balesettel összefüggésben a Pest megyei rendőrök a kamion vezetőjét gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A lottó ötösöm lenne ilyen biztos...
sárkányhajó
Ha a leállósávon mindenképpen meg kell állni, ott tartózkodni, akkor mindenkinek, vezetőnek, utasnak azonnal a palánkon kívülre kell menni!! Kár fiatal életéért, nyugodjon békében.
papa.49
@levarosbukta: Mint az hogy román volt a kamion sofőr...
gulyasgyula
Menj végig az M5-M3 -son vagy még jobb a 4-es út a Románok mindenütt figyelmetlen és erőszakkos -san közlekednek ..Kellene már egy példásan kemény büntetés hátha attól vissza vennének tempón ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.