A Fidesz frakcióvezetője is beállt azon fideszes vezetők sorába, akik szerint a kormánynak semmi dolga a budapesti olimpiai pályázattal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mihelyt megszorít titeket a nép rögtön visszakoztok tetves szarok, abban a pillanatban a saját szátokat is teleszarnátok, a nagy igyekezetekben, csak már tudjuk, hogy elvetek csak egy van ,,MINÉL TÖBB SUSKÁT ELLOPNI,, ez vezérel benneteket kósamutyilajamister20%,!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@Pálinkafőző Rézüst: Ez már a gondolat menet ok, és okozat, legalacsonyabb foka, amit már nem lehet tovább leegyszerűsíteni, hogy valaki értelméig eljusson, város érdek, ország érdek elsődlegesség értéséig. Ország élvez elsődlegességet, ország érdek érvényesítésekor, avagy az országnak egy városa dönt az ország érdekének érvényesítésében? Ez az ami zavart okoz a döntésbe, a jog és annak alkalmazása, a kisebbség, és a többségi jogok alkalmazásában, melyik visel, mikor elsőbbséget, a kisebbség! :, és mikor a többség. A többségi felhatalmazás elnyerését élvezi, e a kisebbség, amely dönt, avagy a kisebb ragadja magához egyedileg a jogot, hogy döntsön a többségi akarat ellen? Ebben a jog következetlensége a legnagyobb baj okozója ami a nép elnevezést kihagyta a jog alkalmazásából, a NÉP az ország megtestesítésének egysége, mely magában foglalja a 13 kisebbség egységes megnevezését, mégpedig a MAGYAR NÉP ami a Magyarország elnevezésként él.
staro2
Pedig milyen szépen egymásra találtak volna. Európa legkorruptabb kormánya és a világ legkorruptabb szervezete (NOB).Gyönyörű páros, kár hogy a Momentum beleköpött a levesükbe.
Nessy
@keresztapa: helyes a bőgés oroszlán! :-))
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: ja, Monnyuk ezt 3 tőmondatban, körmondatok nélkül is elmondhattad volna...De hát ez a te írásod jogán vagyon... :D És ja, megint egyetértünk... :)
spu00
Azért csak kiütközik az információ és tudás nélküli pocskondiázás, ahol az IQ-t kilóra mérve azt hiszik, hogy Önök aztán megmondják, leírják a tutit. Sajnos nincs erre alkalmasabb szó, mint tuti, melynek jelentése, tartalma nulla.De azért további jó szórakozást, örüljenek az új Puklinak, ez sem tartósabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.