Tarlós is beszállt a budapesti olimpiai játékok kapcsán kialakult politikai licit végjátékába. Illetve, valószínű végjátékába. Ezúttal, ha nem is hazaárulózással, de majdnem. Biztos, ami biztos árulózta kicsit az ellenzéket. Talán egyfajta gesztusként Orbán felé. Elvégre főpolgármesternek lenni még mindig több pénzt hoz lapátolásnál. Főleg közmunkában. Egyébként akkor, ha a szokásos orbanista retorikát nézzük, akkor tulajdonképpen hazaárulózásnak is tekinthető Tarlós mondandója. Arról, hogy az olimpiai játékokat most ellenző ellenzék felmondta a nemzeti egységet. Márpedig a NER rendszerében, az, aki nem együtt béget a kormánnyal, az hazaáruló. Még akkor is, ha Tarlós idáig, szó szerint azért nem ment el. Ő csak azt mondta, hogy elárulták az ügyet. Az Olimpia ügyét. Amit másfél éve még egységesen támogattak. Szerinte. Mármint az ellenzékiek. Mert az ország aligha. Annak ellenére, hogy annyiban igaza lehet a főpolgármesternek, hogy az ellenzéki pártok szervezetei akár másfél évvel...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Azok az emberek akik tisztában vannak az eladósodott, nincstelen főváros valódi helyzetével tudják hogy már a jelentkezés is egy (rossz)vicc volt, és esélyünk sem volt a többi pályázóval szemben. Ezt a NOB-on kívül Tarlós is tudhatta ha belenézett a fővárosi adatokba.
Az ellenzék mindig/korábban is kiállt a népszavazás mellett, de ennek ellenére elköltöttek több tízmilliárdot egy esélytelen projektre.. Most pedig az ellenzékre tolják az előre kódolt 2/3-os kudarcot.
Tarlós azt nem tudja elintézni, hogy felújítsák a 3-as metrót, nyilván olimpia ügyben tökéletes lenne a főváros-kormány együttműködése.
GeoCravker
@coni: A fővűáros gyakorlatilag működésképtelen. Az intézményrendszer ki van vérezve. Tartalékok nincsenek. Itt nem hogy Olimpiára nincs keret, de lassan egy O-betű falra festésére sem az Olimpia szóból.
namihami
Szerintem rég belátták már, hogy ez az olimpia kilátástalan ügy és nemcsak anyagilag. De keresték azt a lehetőséget, hogy hogyan tudnának égés nélkül kifarolni belőle. Néhány hét és kiírnak egy szavazást, amiről tudják, hogy a nép lemondja. Hiszen ezt is akarják. Addig is, beégetik a Taplóst, aki az új kinevezésért még a pofáját is adja hozzá. Tanulópénznek és okulásra itt van nekik a vizes VB. Szerintem ekkora buktára nem számítottak. Bár a mellékesek jól jöttek. A bankszámla megugrott rendesen.
Viszont marha jó dolog volt a haveroknak, rokonoknak, családtagoknak kifizetni a tanulmányokat, felméréseket és egyéb olyan pénzeket, amit ellenőrizni sem lehetett, hiszen láthatatlanokká váltak. És a lenyúlható ugyan nagyságrendekkel nagyobb lett volna, mint a vizes VB-nél, de a kockázat is sokkal félelmetesebb. És az EU-s pénzek, szoros egységben PaksII-vel még mindig ott állnak a startvonalon.
coni
@namihami: "beégetik a Taplóst, aki az új kinevezésért még a pofáját is adja hozzá"

Már senki nem csodálkozik azon, hogy bár a Főpolgármestert a nép választja elvileg, de gyakorlatilag előre beígérik neki...
Perwool
Tarlós!Ez egy 1000 milliárdos beruházás.
Azért meg kellene erről kérdezni azokat is akik fizetik a számlát!
Ha valami a Fidesz propaganda által hirdetett hozsannával nem egyezik akkor az hazaárulás háttérhatalmi libsizsido támadás?
Ezek merik magukat polgárinak meg nemzetinek mondani magukat ...
GeoCravker
@coni: Ha másként nem megy, akkor hozzászabják a választási törvényakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.