Kormánypárti képviselők magyarázták meg a hvg.hu-nak, miért nem kell a Momentum Mozgalom sikeres aláírásgyűjtése után népszavazást kiírni a budapesti olimpiai pályázatról. Az is kiderült a politikusok válaszaiból, hogy az aláírásgyűjtők Párizs és Los Angeles fizetett emberei, akik pedig támogatták a NOlimpia kampányt, azok meg lettek vezetve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
A vezíretek elsz@rja magát, ti mindjárt kinyaljátok belőle a tutit.
Magyarország erősödik, az 1 bitesek hadával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Perwool: Még ha lett is volna olyan olimpia amelyik nyereséges volt, a miénk akkor is pénzügyi káoszba fog fulladni, miért mert ahogy írtad nem az olimpia fontos az elvtársaknak, hanem AZ ELLOPHATÓ RENGETEG PÉNZ!!!
gulyasgyula
@1magyar: ...Ezt azért nem gondolnám ..Inkább már tulzottan elbizakodottak ..Ideje lenne észhez tériteni őket ..
gulyasgyula
@papa.49: ...Az olimpia rendezés a gazdag államok kiváltsága volt de már egyre kevesebben akarnak rendezni ezért van a mese beszéd olcsó olimpiáról ..Orbán meg szerintem 2024-ben úgy se lesz kományfő ..Az ország meg vért izzadhat mire kifizeti ..
papa.49
@gulyasgyula: Bízom benne MEG SE KAPJUK A RENDEZÉST...
gulyasgyula
@papa.49: ...Vagyis nyereséges olimpia mint a nóta modja --nincs --nem is volt --nem is lesz -!!! Csak ostoba emberek vannak -..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.