Orbán Viktor szerint az EU támadást indított a rezsicsökkentés és annak nyertesei, a magyar családok ellen. Energiapiaci szakértők szerint a kormányfő csúsztat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@1magyar: Kivéve a rendszerhasználati díjak kialakításának módjába. Továbbá úgy tartja tisztességesnek,hogy a költségek egyenlő módon oszoljanak meg a különböző típusú fogyasztók (lakosok, cégek, ipar, önkormányzatok stb.) között.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Az a baj, hogy sokan nem tudják, a lakossági "rezsicsökkentés" differenciáját a közületi fogyasztók, illetve a költségvetés fizeti. Jelenleg még virágkosárban üldögélünk, mert a világpiaci árcsökkenésből fedezhető a differencia jó része. Emlékezzünk mekkorát kaszált pár éve a MET.
Ha megépül Paks 2. , az áram nem lesz olcsóbb, viszont lesz a nyakunkban egy irdatlan adósság.
Az Eu nem abba szól bele mennyi az ár, hanem a központi árképzés gyakorlatába.
Cefi
Milyen rezsicsökkentés, te faszkalap? Egész európában évek óta csökken az energiahordozók ára. Ha ezt figyelembe vesszük, nálunk folyamatosan drágul minden, ami rezsi. Mert hogy jó pénzért nekúnk kell eltartani a pluszban "közvetítőként" berakott csókosaidat, az mvm-et, és társcégeit. Rohadj meg a lámpavason a bűntársaiddal, és a rád szavazó agyatlan birkákkal együtt.
Eladott Ország
www.origo.hu/gazdasag/20160406-gazar-egyetemes-szolgaltatas-foldgaz.html
Csökkenhetnének a lakossági gázárak, de nem fognak. Üzleti titok, hogy Oroszország mennyiért ad el gázt Magyarországnak, az információ nyilvánosságra hozása nemzetgazdasági érdekeket is sértene. Soha nem tudjuk meg, hogy a fideszes oligarchák, mennyit nyúlnak le a gázárból.
Nessy
Ha csökken az olaj világpiaci ára, nálunk nő az üzemanyag ára!
Na, lehet tapsikolni, meg konzultálni!
Eladott Ország
@1magyar: Kivéve a rendszerhasználati díjak kialakításának módjába. Továbbá úgy tartja tisztességesnek,hogy a költségek egyenlő módon oszoljanak meg a különböző típusú fogyasztók (lakosok, cégek, ipar, önkormányzatok stb.) között.
eszegfu
@Eladott Ország: Pontosan! Mint ahogy a lakossági "ingyenes" kémény ellenőrzését a cégek fizetik meg, mert nekik nincs ingyen!
simmering73
Rokkantnyugdíjas ismerősöm a rezsicsökivel még mindig mínuszban van ahhoz képest, amennyi támogatást kapott 2010 előtt.
Eladott Ország
Sajnos a többség csorgó nyállal habzsolja a propagandát és tökéletesen elégedett a nyomorult, rezsicsökkentéstől ingyen tökfőzelékig terjedő tyúkszaros kis életével. Jó lenne egy viharos tavasz. Bármennyire kellemetlen is a szél, az eső, a végén rájövünk, hogy a
szél kiseperte a bűzt és a szemetet, az eső elmosta a mocskot. A baj csak az, hogy ezt a vihart a természet nem tudja produkálni, ezt csakis mi, közösen tudjuk előidézni. Ideje lenne. Hogy mindenki a helyére kerüljön végre. Az elhivatott, okos vezetők az ország élére, a tolvajok a börtönbe, a minden hatalom seggéből kilógó vén hülyék pedig a trágyadombra. Ahol a helyük van.
Perwool
Rezsikamu!!!
Orbán rég aláírta Brüsszelben, hogy a szolgáltatók tisztességes méretű hasznot építhetnek az áraikba. Jogos is, különben ki a szolgáltatna? Ingyen...
Gondolom most megy a kínlódás, hogy ezt miképp kéne úgy beadni a népnek, hogy abból kizárólag az a rohadék Brüsszel jöjjön ki szarul és ne a Fidesz.Bocs nincs Fidesz, szóval: Orbán a haza megmentője a nagy szabadságharcos!
aremy
semmi gond a rezsivel most volt "soha"nem látott bér emelés és a nyugdíjasok is megkapták az emelést.nekem is új számlát kellett nyitnom mert nem fér rá a régire!!
Aki Én
Kedvencem a rezsi téma. Főleg annak fényében, hogy a fidesz 2010-től több mint két évig az inflációt meghaladó mértékben emelte a gáz árát is, amiből 20 %-ot engedett később, miközben a világpiaci ára 2010-óta nagyjából a felére csökkent.
Párhuzamosan duplájára emelték az adónemek számát, megemelték az adókat, járulékokat, és áldásos tevékenységük nyomán emelték a banki költségeket is...
Elmondaná valaki, hogy ez mitől rezsicsökkentés?
RonaGyuri
Köszönjük Rezsi Szilárd

avagy azért nem árt utánaszámolni

Ártunk és qurmányunk nagy hangsúlyt fektet annak hangsúlyozására – s erről még a számlák használhatósága árán is igyekszik tudósítani – hogy ők bizony megvédik a rezsi-csökkentés vívmányát.
Nos egy elszámolási gond miatt kezembe kerültek egy lakásnak a Díjbeszedő számlái, mely maga nem, de a hozzá mellékelt szolgáltatói számlák egyértelműen tartalmazzák hé alattvaló te ennyit és ennyit spórolsz ártunk és qurmányunk jóvoltából.
Ez nagyon szépen hangzik és lehetne akár hálálkodni is. Ha nem lenne egy oltári hazugság. Mint említettem volt több évre visszamenőleg átnéztem a víz és hozzátartozó számlákat. Eredmény: egy fél évvel az első rezsi-csökkentés előtt egy köbméter víz elfogyasztásáért nagyjából 580Ft-ot számoltak fel, míg a majd egy hónapja érkezettben majdnem 630-at!
Gondolom ezt a derék KSH nem így tartja számon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.