Egészen új oldaláról mutatkozott be Orbán Ráhel, bár feltehetően nem ez volt a célja.

Csütörtök délután a miniszterelnök lánya is közzétette Facebook-oldalán azt a képet, amellyel a meghiúsult 2024-es budapesti olimpia ötletét gyászolják a kezdeményezők:

Orbán Ráhel angolján szórakozik az internet

A kép melletti kommentek közt Orbán Ráhel egy külföldi ismerőse érdeklődött, tényleg lefújtuk-e az olimpiát. Ráhel azóta törölt válasza így szólt:

yeah. unfortunately. some young guys used to protest against the Olympic for make their name in politic and found a new party. they did not feel our nation strong and brave enough to make big think.

Angolul nem beszélő olvasóink kedvéért itt a válasz nyers fordításban:

Igen, sajnos. Néhány fiatal régebben tüntetett az olimpia ellen hogy megcsinálni nevük a politikában és talált egy új pártot. Ők nem érezték az országunkat elég erősnek és bátornak, hogy csinál nagy gondolat.

A nyelvtudás hiánya persze önmagában nem bűn, ám Ráhel angol nyelven is tartott órát a Budapesti Corvinus Egyetemen, diplomáját is nemzetközi intézményben szerezte meg, korábban pedig Bahreinben az ottani olajügyi miniszterrel hivatalos tárgyaláson vett részt.

Mindezek mellett legalábbis meglepő ez az angoltudás – vélték a kommentelők.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Akinek a legnagyobb álma volt az olimpia az a miniszterelnök, és nem a magyar nép. A magyar nép álma egy élhető ország, ahol nem a nyomorúság, a szegénység teszi ki sokak mindennapjait., ahol a miniszterelnök nem harácsol kénye-kedve szerint, ahol az állami támogatásokat piaci alapon, és nem pofára osztogatják, nem döglődik az egészségügy, nem kell a gyermekeinknek elhagyni az országot, hogy boldoguljanak... Bizony-bizony az emberek álmai nem azonosak Orbán Viktoréval.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@qxy: affene a vicceidet , de jó ez is...
Lepényleső
...ő meg a sok hülye magyar anyanyelvűn?
Sámannus
Össze vagyok kicsit zavarodva. Most akkor magyarul nem tud, vagy angolul?
Sámannus
Egyébként a sörnyitós embléma kicsit zavarta az én ízlésemet is.
magyarbakancs
@volvós: angolja oláh, vagy lovári...mint apuci !!
Dikma az dikma nem változik tezsvérem semmi.
Dikma beszéd ,dikma mentalitás.
qxy
@Sámannus: kint van egy 20 éves Magyar szöszi. Tisztelet a kivételnek ( amúgy nagyon szeretem őket,) két éve kint van és szabályosan , nem hiszitek el, TÖRI A MAGYART"
Azt mondja a barom arcú.- Olyan sokat beszélek Német nyelven, hogy el felejtem a Magyar szavakat.Kérdezem, hova jársz suliba? .- hát Magyarul nem tudom úgy el mondani.Na én váltok gyorsan Német nyelvre és kérdem Németül Mert ugye 16 év alatt azért ragadt rám valami a koszon kívül is Na beszarás mert Németűl sem tudta meg mondani hogy egy háziasszony tanfolyamon van, hogy ne csak a szopáson járjon az esze hanem maga után takarítson is fel.
Vagyis, igen, vannak olyanok hogy .-Bosánát, kédszer én lenni Bécsben mit kaufen, és nem ja tudni madzsarúl vasz isz lólasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél