Egészen új oldaláról mutatkozott be Orbán Ráhel, bár feltehetően nem ez volt a célja.

Csütörtök délután a miniszterelnök lánya is közzétette Facebook-oldalán azt a képet, amellyel a meghiúsult 2024-es budapesti olimpia ötletét gyászolják a kezdeményezők:

Orbán Ráhel angolján szórakozik az internet

A kép melletti kommentek közt Orbán Ráhel egy külföldi ismerőse érdeklődött, tényleg lefújtuk-e az olimpiát. Ráhel azóta törölt válasza így szólt:

yeah. unfortunately. some young guys used to protest against the Olympic for make their name in politic and found a new party. they did not feel our nation strong and brave enough to make big think.

Angolul nem beszélő olvasóink kedvéért itt a válasz nyers fordításban:

Igen, sajnos. Néhány fiatal régebben tüntetett az olimpia ellen hogy megcsinálni nevük a politikában és talált egy új pártot. Ők nem érezték az országunkat elég erősnek és bátornak, hogy csinál nagy gondolat.

A nyelvtudás hiánya persze önmagában nem bűn, ám Ráhel angol nyelven is tartott órát a Budapesti Corvinus Egyetemen, diplomáját is nemzetközi intézményben szerezte meg, korábban pedig Bahreinben az ottani olajügyi miniszterrel hivatalos tárgyaláson vett részt.

Mindezek mellett legalábbis meglepő ez az angoltudás – vélték a kommentelők.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Akinek a legnagyobb álma volt az olimpia az a miniszterelnök, és nem a magyar nép. A magyar nép álma egy élhető ország, ahol nem a nyomorúság, a szegénység teszi ki sokak mindennapjait., ahol a miniszterelnök nem harácsol kénye-kedve szerint, ahol az állami támogatásokat piaci alapon, és nem pofára osztogatják, nem döglődik az egészségügy, nem kell a gyermekeinknek elhagyni az országot, hogy boldoguljanak... Bizony-bizony az emberek álmai nem azonosak Orbán Viktoréval.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Össze vagyok kicsit zavarodva. Most akkor magyarul nem tud, vagy angolul?
Sámannus
Egyébként a sörnyitós embléma kicsit zavarta az én ízlésemet is.
magyarbakancs
@volvós: angolja oláh, vagy lovári...mint apuci !!
Dikma az dikma nem változik tezsvérem semmi.
Dikma beszéd ,dikma mentalitás.
qxy
@Sámannus: kint van egy 20 éves Magyar szöszi. Tisztelet a kivételnek ( amúgy nagyon szeretem őket,) két éve kint van és szabályosan , nem hiszitek el, TÖRI A MAGYART"
Azt mondja a barom arcú.- Olyan sokat beszélek Német nyelven, hogy el felejtem a Magyar szavakat.Kérdezem, hova jársz suliba? .- hát Magyarul nem tudom úgy el mondani.Na én váltok gyorsan Német nyelvre és kérdem Németül Mert ugye 16 év alatt azért ragadt rám valami a koszon kívül is Na beszarás mert Németűl sem tudta meg mondani hogy egy háziasszony tanfolyamon van, hogy ne csak a szopáson járjon az esze hanem maga után takarítson is fel.
Vagyis, igen, vannak olyanok hogy .-Bosánát, kédszer én lenni Bécsben mit kaufen, és nem ja tudni madzsarúl vasz isz lólasz.
csipetke
Jajjmá'! Milyenek vagytok! Szegény sajátlábú Récsölt kinevetitek?Ejnye,csúnya dolog.Nem tehet róla szegény,hogy a Rigó utcai tájszólása megmaradt...:)
Nessy
Ne bántsátok szegényt. Rajtam is időnként jót vigyorognak, ha megszólalok, mert az Istennek nem tudom megjegyezni ezt a kutyát írnak, macskát ejtenek szavaknak a kiejtését, Én is úgy járnék, mint az egyszeri turista, aki azt mondja, hogy "magyar", és mindenki "éhesnek" érti,és pénz adnak neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél