Arab sejknek öltözve fotózták le Galambos Lajost a napokban. A Bors értesülései szerint Lajcsi az Egyesült Arab Emírségekben kezdene ingatlanbizniszbe.

A lopás és vesztegetés miatt megvádolt Lagzi Lajcsi büntetőügye jelenleg is folyamatban van – írja a Bors.

A zenész annyit árult el, hogy valóban Dubajban üzletel, de ennek részleteiről már nem akart beszélni.

A Közel-Keleten kezd vállalkozásba a sejknek öltözött Lagzi Lajcsi

Hozzátette: Dubajból is haza fog jönni, mert nem bűnöző, nem kell menekülnie.

Szabad magyar állampolgár vagyok, aki oda utazik és azt csinál, amit akar

- mondta.

A sejkes fotó magyarázataként azt mondta, hogy tisztelete jeléül helyi viseletbe bújt a tárgyalásokra.

Galambos Lajos ellen társtettesként jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás, valamint társtettesként elkövetett vesztegetés miatt emelt vádat az ügyészség.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@human: A biztositotarsasagok is csinalnak keresztbiztositasokat pont ezert, hogyha egy igazi tomegkatasztrofa kovetkezik be, akkor minden biztosito benne legyen egy kicsit a "bajban", akkor egymasnak teritenek - tudom, ez egy szokas.

De ahogy nem tudod, hogy pontosan mennyi es milyen adot epitenek bele pl. a benzin araba, itt se fogod megtudni a budos eletben, hogy a kilowattorankenti fogyasztasi arban mennyi a "rainy day" koltsege (itt ugy becezik a vesztartalekot, hogy "az esos napokra felretett osszeg"), szoval van egy olyan erzesem, hogy ezt lajcsi nelkul is fizetned, meg ha mindenki idoben is befizetne a szamlait, a pontos fogyasztasa utan.
Nehogy azt hidd, hogy vitatkozom Veled, csak eppenseggel ez a koltseg mindig is letezett es letezni is fog majd, mert nem tudni, hogy mondjuk mikor dol ossze egy villamoseromu egy foldrengestol, vagy eppen a paksi atomeromuben mikor tortenik meghibasodas. (Mint pl. ami a mult honapban is volt. Aztan most a szaklapok kerdezgetik-kutatgatjak, hogy hogyan jutott a levegobe gyorsan bomlo radioaktiv anyag Ma.o. felett... Hat szerintem harmat talalgathatnak)
aremy
@karma1: ha hárman találgathatnak akkor én a gyula meg az ottó
colibri
@karma1: Mindent figyelembe véve a vagyonosodásnál, szerintem aránytalan a felhalmozott vagyon. Persze, ha van mód a magas beáramló jövedelem mellett leredukálni a kiadásokat, elcsalni a rezsiköltséget és mindenképpen magas színvonalon élni, akkor hajrá, azt mondom jól csinálja. A bírósági per még ezután kezdődik, az ügyészség vádat emelt, aztán majd meglátjuk, mi lesz a vége. Az, hogy engedik utazgatni, szerintem nem befolyásol semmit a baromi hosszúra elhúzódó ügyben.
karma1
@colibri: Bizony, jelent... Aki ellen eddig EGYERTELMUEN vadat emeltek - plane ekkora ertekben elkovetett bunugyben - azt NEM engedik ide-oda utazgatni a vilagban, plane nem csaladdal. (Az elso utja a csaladdal volt valahova Amerikaba, mar nem emlekszem, hogy pont hova,)
A rendori es birosagi vizsgalat ugy kezdodik, hogy elveszik az utlevelet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.