Volt egy álma azoknak is, akik 2010-ben a Fideszre voksoltak, és többnyire nem az volt, hogy a Fidesz lesz az Új MSZMP. A Momentum az új SZDSZ. Ennyi. Az ügy el van intézve. A pártját huszonhét (!) éve irányító politikai matuzsálemnek, aki hol miniszterelnökként, hol az ellenzék vezetőjeként dominálta a magyar közélet elmúlt közel három évtizedét, ez a konklúziója azután, hogy néhány fiatal politizálni merészelt egy olyan országban, ahol az ilyesmi rendszerellenes, felforgató tevékenységnek számít.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
"Az eredeti álom legfontosabb alakja persze maga Orbán Viktor volt, az erős, a puritán, a bátor. Nem az, aki miniszterelnöki vitára nem áll ki, független újságnak nem ad interjút, a sajtótájékoztatókon nem kérdezhető, a vagyonát nem meri felvállalni, Moszkvának becsicskul, és a „nemzeti álom” tárgyában tartott népszavazás elől gyáván megfutamodik.

Ez nem szimpla gyilkosság, hanem az álmok kegyetlen lemészárlása.

A fél ország hánykolódik még. Másnaposan nehéz az ébredés."

Eljön az az ébredés...El fog jönni. Kijózanítóan ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Emlékszem rá, hogy 2015-ben a parlamentben csak a Jobbik támogatta az olimpiáról szóló határozati javaslatot. Ezt vajon miért nem tolja a média?
Béla333
@Manhattan: 14.35
Nem kellene csúsztatni! A Fővárosi Közgyűlésben, ahol a tényleges döntés született, az összes párt támogatta az Olimpiát, egyedül az LMP szavazott ellene!:

"Az ellenzéki pártok vezetői gyors sajtótájékoztatót tartottak a közgyűlés megkezdése előtt, amelyen kiderült, hogy az MSZP és a Jobbik fenntartásokkal ugyan, de támogatja az olimpia megrendezését, míg az LMP a főváros jelenlegi gazdasági helyzetében inkább vágyálomnak tartja azt.
A beszédek végén a fővárosi közgyűlés 25 igen, 1 tartózkodás (Gy. Németh Erzsébet, DK), és 1 ellenszavazattal (Csárdi Antal, LMP) megszavazta, hogy támogatja a 2024-es budapesti olimpia megrendezését."
http://index.hu/belfold/budapest/2015/06/23/k...
RonaGyuri
Ennek az eszelős Mórickának mindig mindenről ugyanaz jut eszébe! =))
Macskaszem
@Béla333: A szocik akkor is taktikáztak, nem igazán tudták eldönteni, hogy a saját szempontjukból melyik lenne a jobb döntés, de ezzel is mellélőttek.
Béla333
@Macskaszem: 15.01
Az hogy 2015-ben hogy szavaztak (nem csak az MSZP!) az egy dolog, de már javában tartott az aláírásgyűjtés, amikor elkövették másodszor is ugyanazt a hibát:

http://reflektor.blog.hu/2017/01/25/ezek_lesz...
Bár pártjaik igyekeznek ráülni az olimpiáról szóló népszavazás sikerének rollerjére, ennek ellenére Hajdu László (DK), Karácsony Gergely (P), Horváth Csaba (MSZP), Gajda Péter (MSZP) és Tóth József (MSZP) nem szavazta meg, hogy a Főváros vonja vissza az olimpiai pályázatot!
Így szavaztak a Fővárosi Közgyűlésben az ellenzéki pártok képviselői arról a módosító javaslatomról, hogy Budapest vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai játékokra benyújtott pályázatát:
Gajda Péter (MSZP): nem
Horváth Csaba (MSZP): tartózkodott
Szaniszló Sándor (MSZP): igen
Tóth József (MSZP): nem nyomott gombot
Trippon Norbert (MSZP): igen
Gy. Németh Erzsébet (DK): igen
Hajdu László (DK): nem
Karácsony Gergely (PM): tartózkodott
Székely Sándor (Együtt-PM): igen
Geiger Ferenc (Civil szervezetek): nem
Szabados Ákos (MSZP-DK-Együtt-PM): nem
Tokody Marcell (Jobbik): nem
Csárdi Antal (LMP): igen"

Kétszer ugyanazt a hibát elkövetni?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél