Az emberek hagyják, hogy érzelmi madzagokon rángassák őket vadidegen emberek, hogy sodorják őket, és már rég nem azon jár az eszük ami a fejükben van, hanem azon amit mások tesznek a fejükbe, mások adnak a szájukba. Nagymértékben rajtunk is múlik, hogy a fejünkben fölépített világmodellben hol vannak az árkok, csapdák, szögesdrótok, ejtőző helyek. Miért gondolod, hogy mások csapkodásai és üvöltései fontosabbak, mint a rokonaid, családtagjaid, barátaid, üzletfeleid, ismerőseid – az a pici világ ahol élsz, ahol hús-vér emberek vannak, akikhez közöd van? Van egy világod, ahol cselekedni tudsz, meg tudod változtatni a dolgokat, és még egy kicsit felelsz is érte! A teljes riport megtekinthető a Sztárportré oldalon!

Forrás: sztarportre.hu
Feltöltő: Maralex
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

summr77
Jó gondolat: "Nagymértékben rajtunk is múlik, hogy a fejünkben fölépített világmodellben hol vannak az árkok, csapdák, szögesdrótok, ejtőző helyek."
Nessy
Hiába érzem a Réz András szerint leírtakat, sőt, kikerülni igyekszem, ettől függetlenűl ostobának kezelnek. Szerintük aki idős, az demens is.
Jó, vannak páran, mint ahogy a fiatalok között is.
Az ember gyereke ezért igyekszik olyan barátokat választani, akik szintén értelmes gondolkodásra képesek. A rokonait nem választhatja meg, legfeljebb ritkábban találkozik velük.
Azokat nem értem, akik végig élték már ezt az ötvenes években, hogy tudnak ugyanabba a csapdába belesétálni?
summr77
Szerintem a világ rohanása elkábítja az embereket, nem látják át a millió információ mögött azt, hogy milyen összefüggés van a régi rossz folyamatok és a maiak között!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.