Az LMP öt kérdést adott le a Nemzeti Választási Irodának, hogy a magyar polgárok népszavazáson dönthessenek Paks bővítéséről és az atomenergia hazai jövőjéről. Az ökopárt nem akar új paksi blokkot, és hátat fordítana a nukleáris technológiának. Lázár szerint a népszavazás csak az LMP politikai ügye, az emberek már rég szavaztak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Akkor nem is kellene félni a Fideszéknek, ha már szerintük lefutott ügy a Paksi!
Szerintem van közöttük olyan, amibe nem lehet belekötni, de aki úgy fél a nép véleményétől, mint ördög a tömjénfüsttől, az mindenbe bele szeretne kötni!:

"Egyetért-e Ön azzal, hogy a jelenleg üzemelő atomerőművi blokkok kapacitásánál nagyobb összesített áramtermelő kapacitással Magyarországon atomerőművek ne legyenek üzembe helyezhetőek?"
"Egyetért-e Ön azzal, hogy a jelenleg üzemelő paksi atomerőművi blokkok leállását követően Magyarországon atomerőműben ne termeljenek áramot?"
"Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés alkosson törvényt, amely 2035. január 1-jétől előírja az atomerőművi áramtermelő kapacitások teljes egészének megújuló energiaforrásokkal történő kiváltását?"
"Egyetért-e Ön azzal, hogy a Országgyűlés kötelezze a Kormányt a Magyarország Kormánya és az Oroszországi Föderáció Kormánya közötti nukleáris energia békés célú felhasználása terén folytatandó együttműködésről szóló Egyezmény megszüntetésének kezdeményezésére?"
"Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés alkosson törvényt, amely 2035. január 1-jétől megtiltja az atomerőműben történő áramtermelést?"
RonaGyuri
Ezen logika mentén Lázár bejelentette, hogy 18,22,26 és 30 nem kell választásokat tartani, mert 14-ben már választottunk! Hisz Orbán megmondta, hogy 20évet akar uralkodni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.