Házimunkára váltott Csollány Szilveszter olimpikon, de semmi pénzért nem cserélne senkivel, mert így végre több időt lehet a családjával.

Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornásznak mostanában a házimunka tölti ki az idejét, mos, főz, takarít, és a WC-pucolástól sem retten vissza – olvasható a Blikk cikkében.

Mos, főz, takarít Csollány Szilveszter, de senkivel nem cserélne

Fotó: MTI/Kálmándy Ferenc

Nem is cserélne senkivel, így végre több időt lehet a lányaival.

Csollány a Blikknek elmondta, felesége, Judit egy fogászati klinikán az asszisztensek vezetője, sokat dolgozik, ő viszont csak hetente két napot dolgozik edzőként Ausztriában, így a többi időben otthon tud lenni.

Korábban rengeteg áldozatot kellett hozniuk értem, eleget voltam önző a sport miatt, most itt az ideje, hogy visszaadjak mindent. Semmi bajom a WC-pucolással vagy a rendrakással, bár bevallom, a ruhák elpakolását nem kedvelem. Szerencsére nevelő célzattal rá tudok szólni a lányokra, hogy rakják el ők a tiszta ruhákat a szekrénybe

- mesélte el a Blikknek Csollány, és hozzátette, a főzés is napi teendői közé tartozik, hamarosan pedig  a Konyhafőnök évadában fog szerepelni.

Még edzőként sem vágyik világversenyre, mert szerinte az ugyanannyi időt venne el tőle, mintha még élsportoló lenne. Ezt pedig most már nem akarja a családja miatt.

Többet ér, hogy ennyi időt lehetek a lányaimmal. Ráadásul az a nyugalom, amit megteremtettünk magunknak, aranyat ér. Judit is boldog, hiszen miközben karriert csinál, tudja, hogy Kitti és Kincső eljutott az összes különórára, megcsinálta a leckéjét, és a ház is rendben van. Persze hajthatnám én is a még többet, de nekünk most így jó. Nem leszek soha gazdag ember, de azt hiszem, mi így vagyunk boldogok

- mondta el a lapnak az olimpikon.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.