Erősítést kértek a rendőrök, mikor két, 70-75 év közti nyugdíjas nénit igazoltattak, akik falragacsokat tettek ki Orbán Viktor házának utcájában.

A nénik akciójáról videó is készült, amit a Sztárklikk tett közzé. Azért igazoltatták őket, mert a Cinege utcában ezt ragasztották ki:

Itt lakik egy gyáva miniszterelnök, aki eladta a magyar népet a pénzhatalomnak.

A videóból kiderül, hogy előbb két civil ruhás elvette a két néni iratait, majd erősítést kértek. Megjelentek az egyenruhások, majd a parancsnokuk.

Most töltöm a hetvenötöt, mit képzel, ki vagyok én, egy terrorista? Vagy micsoda? Hát ez egy gyalázat.

- mondta az egyik néni, aki nem értette az intézkedést, mondván, ő csak véleményt nyilvánított azért, hogy ne kerüljön az utcára.

Én szégyellem magam, hogy ebben az országban élek.

A kiérkező parancsnok kérdésére a két nyugdíjas elárulja, hogy akciójuk nem volt szervezett, csak arra jártak, és mivel nagyon unják már ezt a „Magyarország jobban teljesít” hazugságot, ki is ragasztották véleményüket.

Orbán Viktor házának környékét a TEK védi. Az intézkedés alapján a környéket bármikor lezárhatják, a forgalmat korlátozhatják, megtilthatják azt is, hogy az érintett területre valaki belépjen, vagy onnan távozzon.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hiába no nem tud kibújni a bőréből a koszos cigány fosik mint állat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Aki Én: ...pl elmondhatták volna úgyértve a véleményüket kifejezhették volna szavazáskor...
Aki Én
@Csizmás Kond: ja, persze. Ha átbasszák őket, és veled ellentétben ezt észre is veszik, akkor kuss??? Ez a demokratikus jogállamokban bevett, elfogadott szokás. Bármikor, bárhol elmondhatod a véleményed.
Ehhez képest 2006-os hősökről beszéltek.
Kicsit kettős a mércéd!!!
Félelmetes, hogy mennyire nem vagy képes reálisan nézni dolgokat.
nezelodo
Lehet, hogy most a tokás Tállait küldi rájuk a dakota, hogy honnan volt pénzük papírra meg utazásra, hogy oda tudtak menni?! Aztán majd járhatnak bíróságra, mint a milliárdos ÁFA csalást felfedő ex NAV-os.
Csizmás Kond
@Aki Én: Miaz, hogy átbasszák ?
A demokráciában ugyan mindenki elmondhatja a véleményét de nem az utcán. Az utcai megnyilvánulás mindig az utolsó lehetőség...sajnos ma mindenki akkor ébred fel.
A demokráciához amúgy az is hozzátartozik, hogy a többség akarata érvényesül. Az aki ezt nem képes elfogadni az nem demokrata hanem anarchista. ...kell tudni győzni és kell tudni veszíteni...de hőbörögni mát neveletlenség sőt szégyen.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ne is haragudj, de ekkora buta kreténségre nem lehet türelemmel válaszolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.