egy még korábbi eseményre visszautalva talán arra is érdemes emlékezni, hogy a „rendszerváltásnak” nevezett zártkörű paktum összehozói közül a Fidesz egyike volt azoknak a pártoknak, amelyek elutasították a közvetlen elnökválasztást. Közös platformra kerülve az akkori Szabad Demokraták Szövetségével (SZDSZ). Ezt követően talán az lenne jó, ha értékelhető lenne Majtényi korábbi állásfoglalásainak a sora a kérdésben. Akinek van kedve, nézzen utána. Jelentősége ugyanis a jelen helyzetben nem sok van. A jelen állapot az, hogy az országgyűlés megszavazza azt, akit akar. Jelenleg azt, akit a vezér akar. A társadalomnak meg semmi köze hozzá. Az alkotmányhoz sem, és a köztársasági elnökhöz sem. Elvégre miért is lenne? „Csak” a mindennapjait befolyásolja és az ország arcát jelenítik meg. Most éppen az alaptörvény nevű, rugalmasan változó tákolmány, és Áder János. Egészségünkre.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Csizmás Kond: "gondolod ő megváltoztatná a törvényt ?"
Most tekintsünk el attól, hogy a demokráciát nem tartom hisztinek. Ellentétben azzal a hisztériás hatalomféltéssel, amit Orbán csinál.
A maradék kérdésedre a válaszom az, hogy szerintem nem. De esélyesebb. Mert annak idején az MSZMP az MDF meg pár párt a közvetlen választásokat szorgalmazta. Ellentétben a Fideszszel és akkori anyapártjával az SZDSZ-el.
A demagóg zárógondolatodra most nem reagálnék, mert akkor belemehetnénk abba, hogy kit is képvisel a Fidesz, és akkor megállapíthatnánk, hogy a teljes parlament népképviseltsége 50% alatti, és ebből a Fideszé is a minoritáés többsége csupán. Az is választási törvénymanipuláció hatására
Csizmás Kond
@GeoCravker: Lehet boncolni, de Orbán demokratikusan nyer...ellenben a mai törekvőkkel akiknek nincs egyéb mint a másik mocskolása.
Nem igaz, hogy Orbán volna a legjobb...de magasan felülmúl minden idáig aspiráló jelöltet.
...ha lesz nála jobb én is arra fogok szavazni---
...ja és a fidesz mánia...ez ma olyan mint a hidegláz...akkor is ráz aha meleged van.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Nem mánia kérdése. A törekvő kisebbség abszolút uralma tipikusan bolsevik hatalomgyakorlás. Orbán legfeljebb a bányászbékát múlja felül. De ugyanúgy egy masszív stáb és főleg számolatlanul öntött pénz tartja hatalmon, mint Hitlert.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...törekvő kisebbség...ma a napja annak akik kisebbségként az ellent támogatták...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Mondanám, hogy sokra mentek vele. Egy Kossuth -tal, aki pont olyan volt mint az '56 os hősök azon csoportja, akik az első visszapofonnál elhagyták az országot, és a hülye döntések után külföldről osztották az észt.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...mondhatnád, viszont a mai megfutamodottak nem az észt osztogatj(n)ák hanem a mások akaratát ellenünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.