Március tizenötödikét ünnepli az ország. Élőzzük. 2 Mind, ki a kormány részéről megszólalt tegnap a mai ünneppel kapcsolatban, kommunikációs Kovács Zoltántól emberi Balog Zoltánig, azt hangsúlyozták, ahogy a torkukon kifért, hogy a kormány biztosítja a a méltóságteljes ünneplést, hogy mindenki méltóan tudjon méltóságteljes lenni, s így méltó legyen a méltó a méltóhoz, hiszen méltó, s mi is lenne velünk méltóság nélkül teljesen. A méltó szavakban nem tudjuk nem azt látni, hogy a kommunikációs törzs a méltó-val kezdődő kifejezések használatát helyezte a megemlékezés origójába, nyugtázva, hogy a kurzus ellen jelenleg láthatóan két fegyver működik: a népszavazás, ez ugye ma nem lesz, nem is kezdeményeződik, lévén zárva a népszavazásügyi hivatal, valamint a sípolás, mely oly sok galibát okozott eddig is a méltóságos füleknek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@qxy: Ő is emberből volt...
A mai nacsalnyikok, meg inkább a más tulajdonát, vagyonát, pénzét szereik, ha lehet választani inkább szeretem Petőfit, meg a társait, mint a mai felkapaszkodott tetves bandát!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
@qxy: Azért azt is tegyük hozzá, hogy vér is volt a pucájukban!
qxy
@elnyomott: ez így igaz. itt kint is három lehetőség volt hogy kipicsázzuk a " kizsákmányozó," ki is lehetne,hát Magyar,ki is lett picsázva én indítottam el, ment is de a végén egyedűl harcoltam ki itt is a jót. Utána már jöttek a sok igazhitű emberek hogy így kell ezt és együtt meg mi közösen. Vagyis, itt is épp ugyan olyan beszariak a Magyarok mint otthon. De én meg is mondtam hogy Ha ezért el kell mennem , mert el vagyok zavarva, el is megyek. de azt tudd hogy én csak azért harcolok amit ti igértetek . Haza is megyek. de arról teszek hogy te is haza mész igaz nem most hanem minimum 5 év múlva mert sokan vannak akik nekem hisznek.
Tudom ezt a kormánnyal nem lehet meg tenni itt drasztikus módszer kell. ki kell rugdosni az utcára és akik mellette állnak azokat is agyon verni.
elnyomott
@qxy: Nagy faszfej lehetsz, ha mindenről neked csak a picsa jut eszedbe. :-(
qxy
@elnyomott: Tudod nekem tetszik ha valaki hozzá szól a cikkhez, reagál én is elolvasom mind és tisztelem a mások véleményét, és nem bántok meg személyesen senkit. de te a nevedhez méltó vagy . " elnyomott " ez rád jellemző. olyan nyomott vagy agyilag hogy ' mindenről a picsa ?? Mi mindenről te kis tudatlan? Vagy bosszant hogy csíp a pisi? Tudod én is hozzá tudok szólni akár melyik cikkhez így is mások baszogatása érdekében. de én nem vagyok " elnyomott és meg van a véleményem. Ja rólad is .Igazán sajnállak.
Ezek után a cikkre koncentrálj ha egy kicsit nehéz is neked, de egy próbát megér.
Köszönöm a figyelmet és további szép napot. ( most a falnak dőlsz, kézbe burkolod arcod és zokogsz majd meg kérded magadtól. " Miért bántanak engem? hisz okos vagyok és szép.' A másik éned meg,.- Bolond vagy te gyerek. mi a faszt okoskodsz? gondolj a" PICSÁKRA """
qxy
@elnyomott: Ja egy kis magyarázat.- kipicsáz (vulgáris) levált,kidob, megaláz, legyőz,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.