A Nemzeti Múzeum előtt hatalmas a készültség, a Kálvin tértől az Astoriáig a kiskörutat lezárták, az állami ünnepség nézője pedig csak az lehet, aki előtte átesett egy biztonsági ellenőrzésen. Ezt egyesek motozásként élték meg, tudósítónk táskákat átvizsgáló biztonságiakat látott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ketten lesznek a pulpituson: Orbán Viktor meg a majré .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Juhász Péter és Sándor Mária, elkezdték a síp osztást az Astoriánál !
elnyomott
Hős szabadságharcosunk a hatalom védelme mellett is fél attól, amit ő maga megtett ellenzékként!
nyanya001
Ekkora fosást... egyébként milyen alapon nyúlnak bele a személyi táskába?
A qrva anyátokba turkáljatok ! Mocskos rendőrállam !
Baszd meg a Kádár testőrök nélkül ment a nép közé, ez a ge...i skizofrén
diktátor szarni se megy már a tek nélkül !
Sziszifusz
Ketten lesznek a pulpituson: Orbán Viktor meg a majré .
nyanya001
a Múzeum körúton már megy a dulakodás
( Index élő adásban van )
micfild
@nyanya001: A hatalmat most már mindenáron meg kell védeni.
nyanya001
@micfild: Rettegnek mert ha buknak, kiderül az elképesztő méretű lopás !
Eladott Ország
"A kormánynak egyáltalán nincs ínyére, hogy a polgárok csak úgy demonstrálhatnak, az utcára vonulva nyilváníthatják ki nemtetszésüket akár a kormány rablógarázdálkodásával szemben is. Az főleg nem teszik a fiúknak, hogy akár Orbán Viktor háza előtt is megtehetik ezt. Sőt, szerintem ez a fő probléma. A híreket, sajtóanyagokat, statisztikákat vígan lehet szűrni és manipulálni, nehogy felidegesítse magát a miniszterek elnöke. A március 15.-­i ünnepség helyszínét is körbe lehet keríteni és fekete fóliával leválasztani a válogatott
közönséget a hívatlanoktól. Ezzel szemben a Cinege utcában tüntető emberekre nehéz ráfogni, hogy a Békemenet tévedt erre, drága miniszterelnök úr és azt ordítják, hogy éljen Orbán Viktor! Lehet ugyanis, hogy az érintett hallása még üzemszerűen működik és tökéletesen hallja az ordítást: Viktor, takarodj! A cél: elzárni a beteget a valóságtól. Meg sem lepődnék, ha külön újságot nyomtatnának számára. Volt már ilyen a történelemben. Az önmagában is sokatmondó, hogy évek óta rendkívüli helyzet van érvényben a Cinege utcában és évek óta TEK-­esek védik a környéket. Illetve nem a környéket, azt az egy házat. Ha demonstráló, vagy tüntetés van a környéken, azonnal le is zárják az utcát. Szánalmas dolog lehet teljhatalmú önkényúrként is ennyire rettegni az alattvalóktól."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.