Átkutatják a táskákat, sőt aki gyanús, azt meg is motozzák a Nemzeti Múzeumnál – írja a hvg.

Az emberek csak alapos biztonsági ellenőrzést követően léphetnek be a területre, ahonnan Orbán Viktor beszédét lehet majd nézni.

Átkutatja a rendőrség a táskákat Orbán beszéde előtt

A biztonsági szolgálat emberei mindenkinek átkutatják a táskáját, aki pedig valamiért különösen viselkedik, azt még meg is motozzák.

A biztonsági emberek a hvg-nek azt mondták, hogy nincs ebben semmi különös, pont úgy viselkednek, mint bármilyen másik rendezvényen, a cél pedig az, hogy "ne legyen mit dobálni".

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hiába no, fürdik a Vezér a nép iránta megnyilvánuló szeretetében. Élvezi a népszerűséget.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
motozás... ttestüregek vizsgálata is zajlik a nyílt utcán? Többen lesznek az ingyen pornóra kíváncsiak, mint a Nemzettemető tezsvérre...
Ha én eccer újságírásra adnám a fejem, akkor megtanulnám a különbséget a ruházat átvizsgálás és a motozás között...
namihami
Hiába no, fürdik a Vezér a nép iránta megnyilvánuló szeretetében. Élvezi a népszerűséget.
Főlökött
"ne legyen mit dobálni" :)

Az átvizsgált táskát nem lehet ?
Qqberci
A potrohos következő fellépése előtt gyorstalpaló tanfolyamot kell tartani, hogy kell két szájba helyezett ujjal fütyülni...
qxy
Milyen messziről is lehet célba lőni pontosan? úgy homlokra? Vagyis, baszhatja ez az abortusz maradék ha valakinek olyan táskája van ami elvisz 4000 méterre is.
qxy
@papa.49: és sajnos nincs egy ember sem aki segítene a Magyarokon?
namihami
@qxy: Mennyi lehet egy profi bére? Összedobjuk?
qxy
@namihami: Én már ajánlottam eccer. és meg is kérdeztem egy faszit.
.- mindegy ki az, 2000 Eu . mikorra kell?? máris?? én adok egy ezrest
papa.49
@Nessy: Az első ,,kipontozása,, után NEM LENNE JELENTKEZŐ...
Főlökött
Csak nagyon halkan megjegyezve a "biztonsági szolgálat" nem a yard. Ezen biztonsági cégnek pedig nincs rendészeti jogosultsága. Az 1994. évi XXXIV törvény nem jogosítja fel őket önálló ruházat-átvizsgálásra, személyi motozásra, stb.
Hofipisti
@Főlökött: Ezt a társaságot az ilyen jogi akadékoskodások és tekervények sosem zavarták! Ha meg netán mégis fennakadnának valamin, majd ismét törvénykeznek visszamenő hatállyal. Ki van ez találva kérem, s tudjuk: Magyarország jobban teljesít!
quadrocopter
Az Ulan-Bátor nemzethy spiclit elkapta a paranoid foschaas szindróma?
Legözelebb testüreg átvizsgálás is lesz az utcán? Mert akkor Rácz-Terry Black & Decker többször is sorbaáll!
qxy
@Nessy: De az a másiknak ha meg van mondva,.- Ja , Orbán lenyúlta a nép pénzét és így járt. nyugi ez úgy össze húzni a segge likát hogy egy zabszem nemmenne fel neki. Ha,??? ezek után miniszter akar lenni
Főlökött
@Hofipisti: A gond ott teljesedik ki, hogy az ítélet alapján történő kifizetés, pedig a köz által összedobottból fog történni ! Nem azoktól akik elkövették és ezért felvették a jussukat is !

Más több érában is áll a bál ! Mikben ? Főváros - hírdetőoszlopok...pl. De sorolhatnám, a hozzáértés nem dominál, csak az izomból - tudatlanul - pártegységben nyomjuk. Ebből ez lesz, de úgy tűnik, bevállalják, avagy annyira buták, hogy fel sem fogják, ebből bukta lesz.
Magyar elmondta, jogkörében elkövetett károkozás miatt, a nemzetközi Bíróságon, beperelik, a Magyar Államot. Joggal teszik ? Igen. Lásd Csiki - Heineken vita, melyet joggal megnyert a Heineken, de mint állítólagosan független és az igazságszolgáltatásba bele nem ugató politikusi gárda, összehozta mindazt, amibe - állítólagosan nincs és nem is lehet beleszólásuk. Magyarán, kitíltják a Heinekent az országból, aki meri forgalmazni, 2 évet kaphat ezért ! Ebben nem fogják leperelni a gatyeszunkat ? Dehogynem. Majd a köz - általi befizetés - tartalékból fizetik.
Na ez a mai valóság és a tények. -> sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.