Esős szombat volt ma Szegeden is, de ez nem tántorította el Botka László polgármester-miniszterelnökjelöltet, aki nem csak kilátogatott a Toros Pálinkafesztiválra, de feltűrte az ingujjat, és megnyitotta a városlakók előtt a Polgármester Konyháját. A Szegedi Polgármesteri Hivatal is kitelepült, hogy képviselők és hivatalnokok kínálgassák a járókelőket töltött káposztával, hurkával, kolbásszal, és tökéletes képek készültek. Botka nem csak a készételek felszolgálásban, de azok elkészítésében is jeleskedett: darálta a húst, töltötte a kolbászt, sőt munkába állította legkisebb lányát is, igaz a polgármester elmondása szerint Valériát csak néhány kürtös kalácsért cserébe sikerült rávenni a kolbászolásra. Az önkormányzati portál riportja szerint csak úgy záporoztak a jótanácsok a könyökig húsdarába burkolózott Botka körül. „Vigyázzon, be ne levegősödjön!”„Lassan töltsék, úgy lesz csak jó!” "A kolbászkészítés is olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá. "

(Forrás: 444.hu, Északi által)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Na kérem szépen akkor választáskor álljanak ki orbán meg Botka egy kolbásztöltőversenyre és amelyik gyorsabban tölt viheti a ME posztot!
Nem hiszem el, hogy ez a Botka se tudja használni az eszét...jóra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
2002 óta Szeged polgármestere. Mszp-s. Ne már most járassa le magát.
JAJMÁR
@Horizont: Sok szép szokáshoz, meg "nemzeti" szavunkhoz ragasztottak pejoratív gyakorlatot. Dehogy mész te rossz irányba, attól nem tartok :-)
Persze, ki a megmondhatója, merre van a jó irány? Inkább megérzésből próbáljuk kitalálni. Csak remélem, hogy jól.
Horizont
@JAJMÁR: Hát csak tipródik az ember, tapogatózik ...rosszul van , aztán bizakodik, aztán depibe esik...és próbál nem reménytelen stációba tartani magát. Mert hogy a remény hal meg utoljára ...csak az a baj, hogy mi meg előtte ezek szerint!
Veleda
Ez is a kampány része. Már megszokhattuk, hogy ilyenkor a politikusok elvegyülnek a nép közé, .Begyűjtik a sikereket elhitetik hogy majd ez+ az lesz, aztán a választás után mindent hírtelen elfelejtenek:))
coni
Botka lement kutyába. De sajnos Orbán ezt jobban csinálja.
Szeparepa2
Francba, hogy ha tudom hogy ingyen töltöttkáposzta van (meg talán volt még pálinka is és kürtős kalács?), akkor biztos hogy ott legyeskedtem volna Botka körül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.