2010-ben egyetlen cége volt, most 100 fölötti. De nem a tehetségének köszönheti, hanem valami egészen másnak. A felcsúti polgármester hirtelen jött hatalmas vagyonából vajon juttat-e valamit Orbán Viktornak, avagy a hozzá közel állóknak? – teszi fel a kérdést a Magyar Narancs legfrissebb száma. Avagy hogyan lesz egy félanalfabéta gázszerelőből pár év alatt multimilliárdos a miniszterelnök közelében. A lap emlékeztet: míg 2010-ben csak egyetlen cég tartozott Mészáros Lőrinchez, ma már ez a szám meghaladja a százat, sőt, ha családtagjainak és Csík Zoltánnak, Mészáros fő “intézőemberének” az érdekeltségeit is beleszámoljuk, akkor 120 cég felett jár. Mészáros az egyik leggazdagabb magyar, vállalatbirodalmának értéke majdnem eléri a 80 milliárd forintot.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Mert szép, okos, művelt, nem politizál, tehetséges.
És mert persze flexxel sem lehetne levágni orbán fonnyadt répájáról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
"A FIDESZ fennállása óta küzd a piacgazdaság minél szélesebb körű térhódításáért. Ahhoz azonban, a legnagyobb sajnálatunkra, nem vagyunk hajlandók asszisztálni, hogy néhány, a kormánypárt »húsosfazekához« közel álló hazai nagyvállalkozó az adófizetők pénzéből tollasodjon meg.”
(O.V. 1991. 11. 05.)
Perwool
@Horizont: Nézzük meg leltározzuk és dokumentáljuk a politikusok vagyonnyilatkozatát.
Ami nem szerepel a vagyonnyilatkozatban, azt pedig egyszerűen el kell venni, hiszen nem az övék.Semmi mellébeszélés, hanem mondja azt Orbán, hogy ennyim van és ebből vezesse le, hogy miből mit is fizetett!
Nem a szórakozására gondolok, hanem arra, hogy hogyan tudja a családját eltartani.
Perwool
@Horizont: Az látható, hogy a sík hülye gázszerelő egy elektromos kisautót sem tudna elvezetni, nemhogy 8-10 vállalkozást !
Az a pali kb Németh szilárd értelmi szintjén mozog
Addig egy senki volt amíg Orbán nem kezdte nyomatni neki az EU-s forrásokat.
2010 előtt miért nem tudta megvillantani tehetségét?
Meg van még pár ilyen köztörvényes bűnöző!
bakegya
ENNÉL SOKKAL TÖBBRŐL VAN SZÓ!!!-A XXI-sz legocsmányabb bűnszervezetét tartja fenn Magyarország KORMÁNYA.
nezelodo
Megy megint a szőrszálhasogatás! Hatvan pusztát egy jobb gazdára bízták, Orbán papa képtelen volt a jó gazda gondosságával vigyázni rá! Mindjárt az elején még azt az ósdi 19. századi, néhány ezer méter kovácsoltvas kerítést is ellopták egy éjszaka!! A Lölö, az igen, az ügyel a birtokra, még egy légy (drón) sem repülhet be!
Jaj az a gödör! Arról csak kb 8000 köbméter rekultivációs föld hiányzik a bányatörvény szerint! Nem, nem hordják vissza Kolontárról ahova eladták nekünk adófizetőknek, szembemenve a törvénnyel, majd jönnek az ügyvédek és elintézik, oszt jónapot. Lehet, hogy bányamúzeum lesz, mert az ritka kincs, akkor meg a rekultiváció sem kell, mert milyen bánya az amelyiken erdő van?! Hogy köhög a bányakapitányság? Majd az Ábel ad nekik fluimucilt, aztán elmúlik!
bakegya
@nezelodo: ritka és hiteles a szöveged:)))),kár hogy csakkk a tényeket soroltad fel...hát megadja a módját a vén győző ,a rétinégerek gyöngye-mint INGATLAN BAZÁROS KOMMUNISTA ERŐ-SZAKSZERVEZET!!!-már csakkk felsőházi kastélyokban hajlandó szarni a
magyarokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.