A térfigyelő kamerán keresztül észlelték az esetet a rendőrök.

A nyomozás adatai szerint a két fiatalkorú budapesti lakos 2017. március 31-én 22 óra 10 perc körül megpróbált feltörni Budapesten, a XIV. kerület Cserei utcában, egy parkoló gépkocsit.

A cselekményt kamerán keresztül észlelték a zuglói térfigyelő központ rendőrei, ezért értesítették a járőröket.

Az egyenruhások a jelzéstől számított három percen belül a helyszínre érkeztek, ahol elfogták a két feltételezett elkövetőt. Még az intézkedés során kiderült az is, hogy a fiatalok másik kettő parkoló autót is megkíséreltek feltörni, további egy autót pedig ki is tudtak nyitni, ezt vezetni is akarták, de nem tudták beindítani. A rendőrök megtalálták a budapesti lakosok nadrágzsebében azokat a szerszámokat – kalapács, csavarhúzók, fúrófej, imbuszkulcs – is, amelyeket a feltörésekhez használtak.

A járőrök a két feltételezett elkövetőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A zuglói rendőrök 2017. március 31-én 3 óra 40 perckor a Budapest, XIV. kerület Gizella utcában is elfogtak egy gépkocsifeltöréssel gyanúsítható férfit, akit szintén gyanúsítottként hallgattak ki.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szeretném remélni, hogy nem járnak úgy mint én Orbán első uralkodás alatt. Mikor feltörték a kocsimat, az elfogott elkövetők a helyszínelés közben a rendőrautóban ültek (mellékesen az egyikük a környéken jól ismert, családjával együtt néhány lépcsőházzal arrébb lakott ).
Néhány hónap múlva kaptam egy levelet a kerületi kapitányságtól, amiben közölték, hogy nem találják az elkövetőket!!!
Equus
most aztán jajj a tulajdonosoknak. Először tanúkénti kihallgatás a rendőrségen. Aztán szakértőnek bemutatni a kocsit, mennyi volt a keletkezett kár, majd tanúként a bíróságra, ahol az elkövetők nem jelennek meg, ezért elnapolják. Az új tárgyaláson sincs ott mind a kettő. 3. tárgyalásra már el sem megy, ezért rendbírságot kap...

Haverom kocsijának beütötték az ablakát a mobilja miatt. Kb. 50.000 Ft-os kár. Volt olyan hülye elment a rendőrségre. Utána nem győzte megbánni... Biztosító nem fizetett, önrészben benne volt. Meglettek az elkövetők, meglett a teló is, de nem kapta vissza azonnal, mert azt meg kellett szakérteni. Ráment a sztorira vagy 8 munkanapja. A fickók próbára bocsátást kaptak...
elnyomott
@RonaGyuri: Orbán első uralkodása idején, amikor az ő autóját akarták ellopni, a testőrnője még a nyílt utcán éles lövést is leadott a tolvajra. Nem törődve azzal, hogy vétlen járókelőt is eltalálhat.
És még ki is tüntették érte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.