A Fejér megyei Göbölpusztán a helyiek azt mondják, a gyerekek nem tudnak a szabadban játszani, ruhát sem lehet teregetni, és vendégeket sem szívesen hívnak, amióta a felcsúti polgármester cége szarvasmarha- és sertés telepet épített – számolt be az RTL Híradója.

A cégnél megkeresésükre azt válaszolták, hogy az uralkodó szél nem a házak felé fúj. A Kormányhivatal szerint a telep szabályosan működik.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a kedvenc disznóját én is rosszul viselem! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
@Cefi: Egyszerűen! A szemébe néznek és amelyiké értelmesen csillog az a disznó.
nyanya001
@szaboria1: Anno a nagytétényi hizlaldában is különbül tartották a disznókat,
igaz, ha nyugati szél fújt, még Budafokon is lehetett érezni a disznószar szagát.
szaboria1
@nyanya001: Az én cégemé volt 1992-ig. Ott kifejezetten olyan disznókat tartottak aminek húsából a Herz és Pick készítette a híres szalámikat.
bakegya
@elnyomott: az történetesen a tiborcz pityu papája-aki éppen most nyúlatja le a Balaton minden valamire való kikötőjét..FÜRED,ZÁNKA,RÉVFÜLÖP,FONYÓD,BOGLÁR,FENYVES,MÁRIA,KESZTHELY MÁR BEVETTÉK-füredi,,boglári,felcsutkai állatorvosokFIAI-LÁNYAI-MINT ROGÁNNÉ a nemzeti parkosokkal mind benne vannak a buliba.Szarnak azok kiköltözni egy GÖBÖLPUSZTÁRA mikor is a leg exkuzívabb szállodákban lakhatnak-campingek apartmanházait üzemeltethetik-vissza nem térítendő EU TÁMOGATÁSOKBÓL.(ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYNÉLKÜL,mint pl a máriai,révfülöpi és még isten tudja hol nem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.