Tovább drágul a vizes vb: áfa nélkül 175 millió forintért, sürgősséggel szerezte be a Duna Aréna medencéiben a víz fertőtlenítésére szolgáló berendezéseket a világbajnokságot szervező és lebonyolító állami kft – tudta meg a Hír TV.

A rendkívüli sürgősségre hivatkozba közbeszerzést sem indítottak, a tárgyalásos eljárás nyerteseivel pedig március végén már meg is kötötték a szerződést.

A vízfertőtlenítő berendezéseket egy szikszói és egy budapesti cég szállíthatja a becsült árnál 5 millió forinttal drágábban.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Valamelyik csicska hordatag most riadt fel, hogy ő még nem kapott a Nagy Potyából!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ha már benne vannak, a 3-s metró alagútját áramtalanítani kell, és feltölteni vizzel a V.B. idejére. Részben lehet hosszú távú úszás versenyt , vagy kajak - kenu versenyt rendezni, esetleg az utasokat vaporettoval szállítani. Biztos van az olaszoknak pár leselejtezett. Versenyen kívűl gondolázni is lehetne. majd Kövér énekli az " O sole mio-t" Tényleg, már nehéz komolyan venni ezt az egészet.
karma1
@adrenalink: 09.01-re: Tenyleg! Bennem csak a kozlekedes maradt meg,...:o))))
magyarbakancs
Mesterfokon végzett lopás.
Ezt még a maffia is irigyli.
namihami
Ennek a vizes VB-nek még 2040-ben is lesz valamilyen, akkor felmerülő utólagos költsége.
Csak úgy szimplán a hülyítésnek és lopásnak cirka mikor lesz vége? Csak egy kormányváltás tudná a költségóceánt eldugítani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.