Frank Engel luxemburgi néppárti EP-képviselő szerint Magyarországból örökre Fidesz-felségterületet akarnak csinálni Orbán Viktorék.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szomorú, hogy elveszítette az ország a jogállam jellegét!
Béla333
"Frank Engel szerint ha Orbán Viktor még sokáig hatalmon marad, sikerül kivezetnie Magyarországot az európai államok családjából. „Az unióellenes politikája és retorikája elviselhetetlen. A beszédei felülmúlnak mindent, amire Marine le Pen valaha képes volt”.
A képviselő megerősítette: azt szeretné, ha Orbánék távoznának az Európai Néppártból, és nem szeretne a Fidesszel közösséget vállalni. Elmondása szerint százas nagyságrendben vannak olyan kollégái, akik szintén így gondolkodnak.
A politikus közölte azt is: kétli, hogy a magyarok tisztában vannak azzal, milyen katasztrofális utat választott a miniszterelnök és az emberei."

És ez a vélemény a Fideszes pártcsalád egyik tagjától származik.
Manhattan
Szomorú, hogy elveszítette az ország a jogállam jellegét!
Cicamama55
Bizony Isten tíz parancsolatát az álkeresztényeink áthágják itt-ott-amott! A világ keresztényeire egyformán vonatkoznak azok a kötelességek, nem úgy működik, mint a mai magyar "jogállam", hogy egy-két párt -jogosan/!!/-tele lehet törvényen kívüli emberekkel!
cs.n.
Ürgebőrbe varrt gyíkemberek telitömik a rothadó Nyugatot ilyen badarságokkal, miközben kis országunk a demokrácia virágzó szigete az Unió fertőtől hánykolódó tengerén. Nálunk olyan jól megy, hogy egy emberre kettő jut, vagy három, akikről sose hallott, de nagylelkűen nekik adományozza a fizetése kétharmadát, vagy háromnegyedét. És akkor jön egy ilyen törpeállam politikusa, és beszól. Neszójjábe, leszel te még itt menekültstátuszért folyamodó.
(ez irónia volt, még mielőtt félreértené valaki:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.