Soha nem spekuláltak még annyian az EU szétesésére, mint most. Ennek azonban nem a Marine Le Pen-féle populistákhoz van köze, sokkal inkább az olyanokhoz, mint az antiliberális Magyarország vezetője - fogalmaz meg igen éles kritikát a Princeton Egyetem egyik professzora, aki szerint Orbán lassan, de biztosan ássa alá az EU-t.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludas Matyi
@RonaGyuri: Beteg vagy Gyuriba! Addig jo mig Orban ás! Ha nem ásna ott halnanak meg az emberek egymas utan a terrorcselekmenyek következteben. Ha nincsen sem gyereked, sem unokad könnyen jartatod a szadat.
RonaGyuri
@Ludas Matyi: mindkettőből van több is, és köszönik nagyon jól vannak =)). Beteg az te vagy a gyagya dagadt törpe imádott műveletlen paraszt-suttyó félisteneddel együtt!
elnyomott
@Ludas Matyi: és ha Európát aláássa, mi lesz azután?
Jön majd Putyin és ő lesz mindenek cárja?
Nessy
Ugyan kérem! Orbánt a saját hatalmán és a pénzen kívűl más nem érdekli! Azért feláldoz mindent és mindenkit, az országot is. Neki most Putyin a példaképe! ( Tudjuk: Ruszkik haza.)
Kereszténység? Amíg az ő ígéit hirdetik a szószékről! (Nem olyan rég: Csuhások térdre, imához!)
Ennyi! Egy szélkakas hozzá képest maga a mozdulatlanság!
Ludas Matyi
@RonaGyuri: Köszönik nagyon jol vannak? Most meg! Vigyazz nehogy szivinfarktust, vagy szelütest kapjal, hacsak nem mar tul vagy rajta es varod a következöt!
1magyar
"A professzor a sors iróniájaként jegyzi meg, hogy Orbán az Európai Néppárt (EPP) , az EU jobbközép pártcsaládjának tagja, amely főleg keresztény demokratákat tömörít, "

A sors iróniája az, hogy ezek a keresztények" éppen a vallás fanatikus ellenségeit, a muszlimokat telepítik a valódi keresztények nyakára és tartatják el őket velük.
coni
Sokkal inkább azért mert rengeteg német cég keresi itt a dupláját mint otthon. Merkel pedig befolyással bír a többiekre. Az is visszatartja az EU-t, hogy Mo.-on több mint 8 Millió választópolgár van és 2x2/3-ot kapott a Fidesz. A nép ellenében nem büntetheti a Fideszt az EU mert az megbbosszulja magát.
Nincs 2,5M magyar amelyik a leváltására (egy helyre) szavazott volna.
magyarbakancs
Minek tiltakozna a Néppárti frakció?
Majd akkor fog tiltakozni ha a megélhetésüket fogja veszélyeztetni Orbán bomlasztó viselkedése.
karma1
Mert a part magatol mar belul szet van esve, csak meg nem vettek eszre. Ahol nincs belso partfegyelem, es nem rugjak valagba az erosen kilengoket, akkor azok a fejukre fognak szarni, es teljesen megszuntetik azokat a prioritasokat, amikert az adott part vegulis megalakult. (Minden partnak kell lenni egy iranyvonalanak, egy programjanak, amihez mindenkinek muszaj igazodnia, hiszen azert allnak egy oldalon).
A neppart mar eljatszotta ezeket a lehetosegeket - mar akkor el kellett volna ettol a torpe elmebetegtol hatarolodniuk, amikor komolyan fontolora vette a halalbuntetest. Ennek mar into jelnek kellett volna lenni, sok mas mellett. Arrol mar nem is beszelve, hogy mas kilengesei is voltak orbannak, amivel egyertelmuen az Uniot es annak egyseget kezdte ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.