Simicska jó ismerősétől lapunk azt kívánta megtudakolni egy beszélgetés alkalmával, ami körülbelül fél évvel ezelőtt történt, hogy mikor is tár fel valami olyat Orbánról ami megroppantja a hatalmát. Erre, a mi információnk szerint azt felelte Simicska Lajos, hogy szerinte: "akkor kell majd megütni Orbánt, amikor nem tud már felállni. "

Forrás: fullank.hu
Feltöltő: ksanyiii
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Mondjuk, ez abszolút ellenkezik a fair play elvárásaival, de Simicska-Orbán és a Fidesz ma is földönfutó csóringerek lennének, ha betartották volna a sportszerűség, vagy a "gentleman's agreement" előírásait...Mint tudjuk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eugen4402
Mondjuk, ez abszolút ellenkezik a fair play elvárásaival, de Simicska-Orbán és a Fidesz ma is földönfutó csóringerek lennének, ha betartották volna a sportszerűség, vagy a "gentleman's agreement" előírásait...Mint tudjuk...
Csizmás Kond
"akkor kell majd megütni Orbánt, amikor nem tud már felállni. "
...Na ez a betyárbecsület gyerekek...
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !
nyanya001
De előbb akkorát kell neki bevinni, hogy kifeküdjön.
Csizmás Kond
@Horizont: Alapvető szabály, hogy földön fekvő embert nem bántunk...mármint az emberek között...:)
...én hogy fogok járni ?
Csizmás Kond
@Horizont: mikor lennék hiteles...soha...vagy akár mindig...attól függ honnan nézed...
festettél tojást ?...ja és van-e pálinkád vagy borod ?...mert nekem van kölni...:)
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Szövegértelmezés :) Nem amikor már fekszik, hanem amikor már annyira legyengül - a sorozatos harcaiban -, hogy a kívülről bevitt ütéstől már nem tud felállni. Gondolom a simi akar lenni az, aki a mások által "kikapart gesztenyét" picit lehűtve, zsebre kívánja vágni!
JAJMÁR
Amúgy Neked Csizmás, és minden kedves blogtársamnak boldog "feltámadást" kívánok :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: A simi szerintem már hitelét vesztette...amúgy is ő nem egy politikai arc...ő háttér ember...és az gonoszságot sugall.
Csizmás Kond
@Horizont: ...azt írja...Lili of the Valley...eau de toilette..
mongyuk ez a tuilett kissé megtévesztő de attól elég kellemes gyöngyvirág illata van...:)
...és dehogy nem éreztem de ha nekik így fekszi nekem nyóc...amúgy is mindenki azért megy el a falig mert a falelőttit meg akarja előzni...vagy nem ? Kritikám is van de itt értelmetlen lenne...még azt hinnétek elment az eszem...:)
...az értelmet majd jövőhéten...:))
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Nekem erről a mondatról amit a Simicska mondott, azoknak az akciófilmeknek a vége jutott eszembe, ahol a jó harcol a gonosszal, de a gonosz nagyon erős!
A jó nagyon nehezen győzi le, de végül sikerül. A jó örül, megfordul, és akkor... hátulról a gonosz újra feléled, és támad!
Na, ekkor szokott jönni egy nem várt harmadik segítség, amelyik végleg eltörli a gonoszt a Föld színéről! Beviszi az utolsó ütést!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Én másképp harcolok. Akit legyőzök az nem fog hátulról támadni...amúgy az ellenfél is ezt tenné...
Csizmás Kond
@Horizont: Én az egész KO-t akkor értékelném ha volna egy olyan párt, vagy akármi amit garantáltan a mostani helyébe lehetne tenni és nem kéne azon töprengeni, hogy jaj most mi lesz...de nincs,ezért most nálam nem érvénnyes a KO verzió.
Ilyen szedettvedett akarnok léhűtők nálam szóba se jöhetnek akiket ma tör a nyavalya a vezetésért.
A folytonos rosszabbnál rosszabbra való csere csak leépülést és szegénységet hoz.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 08:25
" Ha lehetőséged adódik, hogy megöld politikailag az ellenfeledet, akkor nem tétovázol, megteszed " (Orbán Viktor)
Ilyen az amikor a hóhért akasztják.
karma1
Ebbol orban mar sehogyan sem tud kijonni. Elszalasztott egy csomo lehetoseget, amikor meg igen, amikor meg adhatott volna magyarazatot, de rossz tanacsadokkal vette korul magat, es vegul csak olyanok fognak mellette maradni, mint a nemethrezsiszili, a huszi-tuszilala, rogantonyo (bar ebben mar nem vagyok annyira biztos), na meg a kdnp-s ven f@szok, akiknek orban a koldokzsinor a hatalomhoz...
Mar elhangzott, hogy meztelen a kiraly, ader a sajat lelkiismeretevel (?mar ha van neki?) kuzdve siman lenyeli, hogy leszarozzak, erre a hulye kover hazmester az ellenzeki kepviseloket bunteti meg, mert Janosnak hivjak adert, dehat koverkoteles nem tudja azt a memgyartot megbuntetni, aki leszarozta adert - erdekes, meg csak internetes nyomozas sincs a hekkelo utan,-, szoval ez a rezsim mar mindenben a padlon van: most kell majd ugy atvenni egy szakerto kormanynak az iranyitast, hogy orbanek ne tudjanak elszokni az igazsagszolgaltatas elol, es a nep se szivjon meg tobbet, legyen nekik konnyebb az elet osszes terhe.
Egyebkent mindenkinek kellemes husvetot, sok tojassal, csokival. Vigyazzatok Magatokra es egymasra, orban nem erdemel meg egyetlen csepp kiontott vert sem, felette majd az igazsagszolgaltatasnak kell itelkeznie.
karma1
Kulonben pedig mar reges regen nem uriemberek modjara jatszik orban: ne csodalkozzon tehat, hogy a sajat fegyvereivel fogjak ot legyozni...
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...még nem láttam akasztást...
Béla333
Szabad a vásár! Aki és ahol tudja (politikai értelemben) ölje meg a mocskos Fideszes tolvajokat!
Na kellemes húsvétot mindenkinek!
(És senki ne felejtse: ne legyen kétsége senkinek, az ünnepek alatt a lopást változatlanul folytatja a Fideszes rablócsapat!)
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 09:37
Csakhogy értsd !
" Ilyen az amikor a hóhért akasztják" szólást úgy értelmezhetjük, hogy ilyen az amikor valaki megtapasztalja az általa másokon alkalmazott bánásmódot.
papa.49
Kedves társak, mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok...
A hölgyeknek, kicsiknek, nagyoknak, sok locsolót...
kiscsillag66
@papa.49: Köszönjük szépen. Hiába, előbújik, ki a lovag!
micfild
@Horizont: Orbán és bandája nem belerúg a földön fekvőbe.. hanem úthengerrel megy át rajta. És nemcsak azokon akik útjában állnak, hanem azokon is akik segítették de már nincs rájuk szükség.
Elteszik láb alól aki útjukban áll akár egzisztenciálisan de valójában is.
A fidesznyikek pedig azt hiszik, velük nem történhet meg ha elég szorgalmasan nyalnak. Pedig igen.
nusika
Mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok és Nő társaimnak sok locsolót, hogy még szebbek legyenek!
Qqberci
@Csizmás Kond: Szerinted gOrbán ember?... Lehet, hogy az volt 30 éve, de azóta kinőte magát...
Csizmás Kond
@Qqberci: ...szerintem az nem ember aki leértékeli az ellenfelet...
nyanya001
@papa.49: Neked és a családodnak viszont kívánom :)
karma1
Szerintem csak melto ellenfelet kell becsulni, nem azt, aki bunozo, illetve bun utjan szerez penzt, hatalmat, mert az nem ellenfel, hanem csak szimplan maffiozo...
Csizmás Kond
@Horizont: ...Ellenség ellenfél ugyanaz csak a düh nevezi másként.
És nem istenítem csak valamiért ha nem átkozom neked az már imának számít...:)
karma1
@Horizont: Jaj, Dragam, hat az ellenfel az a sportban van - ott mindenki egyenlo, kiveve az Onyiscsenko -, de az ellenseg az teljesen a masik oldalon all. (Nem feltetlenul a rossz oldalon, csak a MASIKON. orbannak csak a nep az ellensege, a nepnek meg o. A ketto kozott csak az az elkoltott horribilis penzmennyiseg a kulonbseg, amit azert szerezhetett meg ez a pondro, mert a magyar nep a sok szemforgato igergetesenek bedolt, es a felrevezetett nep ultette be a hatalomba.
Kulonben ott csillezhetne apuka banyajaban a mai napig.
Csizmás Kond
@Horizont: ...kezdtél bepörögni...vigyáz mert még kikészíted magad és nem lesz akit meglocsoljak...!
Csizmás Kond
@Horizont: ...persze hogy nem te magadtól is bepörögsz...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.