Szél Bernadett, az LMP frakcióvezetője felszólalásában a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF) egyszerűsített beszámolóját és közhasznúságú mellékletét mutatta, ami teljesen üres volt – ellentétben egy, a kormány szerint Soros pénzelte szervezetével, amelynek rendesen ki volt töltve a beszámolója.

Az ülést levezető Lezsák Sándor ekkor kikapcsolta Szél Bernadett mikrofonját, amit azzal indokolt, hogy a képviselő "tiltott szemléltetést" alkalmazott.

Vigye el az egész fizetésemet, de akkor is el fogom mondani, hogy a CÖF-nek tök üres a beszámolója. Ne csináljunk már viccet! Mennyibe kerül az, hogy a szabadságjogaink megmaradjanak? Mondjanak egy számot, összedobjuk!

– kiabálta vissza Szél Lezsáknak, amikor visszakapcsolták a mikrofonját.

Az LMP-s képviselő Facebookon is megosztotta a kitöltetlen beszámolót, amire a CÖF közleményében azt írta, ők pontosan szerepeltetik mérlegükben a támogatások és adományok összegét és mindent rendesen kitöltöttek.

(a CÖF) sem a központi költségvetésből, sem önkormányzati költségvetésből, sem nemzetközi forrásból, sőt normatív támogatásból sem kapott pénzösszegeket".

- áll a közleményben.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@volvós: becsoszog,meg kicsoszog,már az is munka...egyetlen lukára se volt és már nem is lesz kényes-echte orbán hungary -kummm!!!
quadrocopter
Ez a primitív, buta Lezsák is feldobhatná már a bakancsot! Eleget potyázott a sunyi!
JAJMÁR
Szél Bettinek köszönjük! Jellemes, okos, bátor, kitartó, messze jobb, mint a "büntető" hatalmaskodók!
bakegya
@quadrocopter: az új földesúri pereputtony tele már,a többi ANTAL osztálytárssal együtt! A MÁS FÖLDJÉT,VIZÉT VITTÉK -a pálinkaforradalmárok - EZ MÉG MINDÍG NYOMOGATHATJA A GOMBOT AMÍG ÉL!!!- a Kövérrel együtt ezt kellene már lekapcsolni a LÉLEGEZTETŐ GÉPRŐL IS.
nezelodo
Igaz, nem sikerült a fidesz CÖF tagozatának a bevallását szemléltetni, de a másik állítását fényesen igazolta, amint ledobta a zsákot a Sanya bá, mégpedig azt, hogy a parlament tényleg egy komplett elmeosztály, sőt a főorvos is az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.