A több százmillió forintosra becsült plakátkampányaikat állítólag nem a Fidesz alapítványa finanszírozza, arra nem is lenne elég a Csizmadia László által bevallott támogatás a kormánypárttól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Érdekes, hogy nyilvánosan buszoztatott és százezres tömegű "civilek" nem jelentenek nemzetbiztonsági rizikót. Mi több válaszolniuk sem kell és be sem vallaniuk egy forint támogatást sem...
Na mindegy, csináljátok csak. A fidesz megpróbálta kriminalizálva az elszámoltatást, nem sok mindent találtak. Nálatok egy óvódás is képes lesz elszámoltatásra, hiszen arra sem adtok, hogy valami kamu papírt beadjatok...
ifj Lomnici Zoltán milyen ügyvéd az ilyen, aki maga követi el azokat bűncselekményeket, mint amiket a másikra akar rákenni. Az ördögé!
szaboria1
Csizmadia is egyre feledékeny lesz. Pedig az internet világában már nem volna szabad. 3 milliárd forint szétosztásáról Ők döntöttek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.