A kormány nemzeti elkötelezettsége kérdőjeleződött meg. Recseg-ropog az a politikai alapvetés, amelyre Orbán Viktor az egész rendszerét felépítette: az egyre nyilvánvalóbb orosz befolyás miatt a kormány nemzeti elkötelezettsége kérdőjeleződik meg – írja Juhász Attila a 24.hu-n. A CEU-ügy kapcsán kezdődött utcai demonstrációk rövid távon még nem fogják megrendíteni a kormány stabilitását, de a Fidesz régóta nem volt annyira kedvezőtlen helyzetben, mint most. Lélektani pillanat ez, amelyben egyelőre nem látszik, hogy a Fidesz miként tudja kiverekedni magát a defenzívából – véli az elemző, aki szerint Orbán politikai stratégiájának lényege, hogy a kormányzó Fidesz „nemzetire” és „nemzetietlenre” osztja a politikai teret. Ha valaki vitatkozik a Fidesz álláspontjával, akkor szinte érvektől függetlenül a „nemzetietlen” táborba sodródik.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez abból is látszik, hogy sokat foglalkoznak a tüntetőkkel, a kritikusokkal. Elkezdték őket megfélemlíteni, fenyegetni. Eljutottunk odáig, hogy a nagyjából 2 millió fideszesen kívül mindenki buzilibsisorosistahazáruló egész Európában. Gyakorlatilag a néppárt is csak a fidesz jóvoltából nem libsibolsi.
Tehát kimondhatjuk, hogy a 741 millió szar ember megtámadta a 2 millió igaz fideszest.
SystemError
Az oroszt szálat nem tagadják! Gondolom Putyin-al az volt a megegyezés, hogy nyiltan beleállva támogatják!:) Kezd a fidesz két szék közé esni...
Eladott Ország
A hermetikusan zárt, bivalyerősnek látszó rendszer ugyanis számos ponton recseg és ropog, ezen pedig az sem változtat, hogy több felületen ontják ugyanazt a trágyát bele az arcokba. A tartalom attól nem válik igazzá, viszont a megvásárolt lojalitás pajzsán méretes rések vannak kialakulóban. Bárhogy is legyen majd jól elmondják két nap múlva, hogy nem tartozik a nyilvánosságra, vagy ellenkezőleg: körbehurcolják az ember skalpját mindenhol, a lényeg az, hogy odáig fajult a mindennapi tapasztalatokkal szembemenő egyenes beszéd, hogy már az sem kizárható, hogy a minden körülmények között megvásárolhatónak hitt saját alom lázad fel az uraságok ellen. Lehet, hogy nem holnap, vagy holnapután, de az irány ez, a végkifejlet pedig elkerülhetetlen.
eugen4402
Micsoda istenverte marhaság ez a "nemzeti-nemzetietlen" kategorizálás. Soros a bűnös, egy csomó pénzt ezekre költött, de mindhiába! A demokrácia ABC-jéből az A-ig sem jutottak el: az igazi bírálat JAVÍTÓ SZÁNDÉKKAL hangzik el, nem arról szól, hogy megölöm a riválisomat...! Ez a fickó a legrosszabb választásnak bizonyult! Alkalmatlan! Kész...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.